| kalhotky na menstruaci - diskuze na toto téma |
Ahojkyyy, zkusila nebo používá s vás tu některá ty kalhotky na menstruaci?? říkám si jestli to opravdu funguje?? Alča | 24.4.2023 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | kalhotky na menstruacinoo jjá nějak pořád nevím.. nevím jestli tomu věřit nebo ne.. že se to vsaje a neprosákne na povrch.. Ale nikdy jsem je teda nezkoušela..ale také je všude vidím jak si je chválí, tak nevím nooo ... Odpověď Mirka | 27.4.2023 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | kalhotky na menstruacimenstruační kalhotky jsou ten nejlepší objev minulého roku, teda aspon pro mě a ségru :D Objednávala je na zkoušku nám oběma a jsou tak skvělé :-)) a opravdu veškeré tekutiny v poho obsorbují a nepustí ven :-) Odpověď Linda | 29.4.2023 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: kalhotky na menstruaciFakt je to tak dobrý???:-O Odpověď Mirka | 30.4.2023 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: kalhotky na menstruaciJJ jsem s nimi opravdu maximálně spokojená :-) Odpověď Linda | 1.5.2023 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: kalhotky na menstruaciA mohla bych se tě prosím zeptat kde je kupuješ? Docela mě láká to vyzkoušet :-) Odpověď Mirka | 2.5.2023 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: kalhotky na menstruaciUrčitě vyzkoušej.. nebudeš litovat :-) Já je objednávám odtud https://www.repetky.cz/menstruacni-kalhotky nejsou vůbec drahé a jsou velice příjemné na nošení.. jsou z několika vrstev a tekutinu opravdu vcucnou a nepustí a neprosákne.. jsou fakt moc bezva :-) Odpověď |