| Kvalitní nože z oceli - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, hledám eshop, kde bych sehnala fakt kvalitní ocelové nože. Máme novou kuchyň, sháníme všechno nové. Nemáte některá zkušenost s takovým eshopem? Valounek | 25.4.2023 10:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nože z oceliTaky by se mi nějaké takové nože hodily. Přes firmu https://www.chcivyklidit.cz/ jsme si teď zajistili vyklizení bytu v Praze a budeme se stěhovat do nového rodinného domu, který jsme si nechali postavit. :) No a kromě toho bychom potřebovali nějakým způsobem vybavit kuchyni, že? Takže kvalitní nože jsou základ. :) Odpověď Kamila | 22.5.2023 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní nože z oceliAhoj, za sebe a svoji pětičlennou rodinu mohu doporučit nože od Profikuchar.cz. Máme nože z kategorie IVO SOLO a Premier. Jsou skvěle vyvážené, takže mě nebolí ruka. Asi si umíš představit, kolik toho musím denně vařit a krájet. Ale mě to vaření baví, i proto jsem si tu značku vybrala, protože jsou to nože, které jsou doporučené jak pro amatéry, tak pro profíky, jsou uzpůsobené na časté použití. Odpověď |