| Domácí filtr na vodu - diskuze na toto téma |
Máte někdo filtr na pitnou vodu? Od koho a jaký koupit aby byl opravdu kvalitní? Předem děkuju za všechy rady a sdílení zkušeností.
Alik | 1.5.2023 18:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Domácí filtr na vodu Taky jsme si s manželem říkali že bychom ho pořídili, tak jestli můžete poradit jaký budu ráda, vím že filtrům z dovozu by se měl člověk raději vyhnout, ty jsou prý nekvalitní tak ideálně českou výrobu nebo aspoň okolí aby to bylo opravdu kvalitní.
Odpověď Tereza | 1.5.2023 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Domácí filtr na vodu My máme doma už několik let filtr od české firmy https://www.dionela.cz/ filtry mají opravdu kvalitní, získaly i ocenění a vyhrály v dTestu takže to myslím mluví za vše ;)
Odpověď Alik | 1.5.2023 19:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Domácí filtr na vodu To vypadá hodně dobře, jak dlouho takový filtr vydrží? A jak jste vybrali přesně typ filtru?
Odpověď Tereza | 1.5.2023 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Domácí filtr na vodu Vydrží nám necelý rok a kvalitu vody si kontrolujeme a vždycky vyjde skvěle. Filtr nám poradili oni na základě rozboru vody, který jsme jim poslali, to rozhodně doporučuju jinak se s tím budete zbytečně vybírat.
Odpověď Alik | 2.5.2023 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Domácí filtr na vodu No tak to vydrží dlouho to bych ani nečekala, ale je mi jasný že záleží podle byldliště no, to u nás to asi nebude tak dlouho. Díky moc za odpovědi, už to dořeším teda s nima :)
Odpověď Tereza | 2.5.2023 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Domácí filtr na vodu Jak říkáš, závisí to na tom, kde žijete a kolik vás doma je, my jsme dva s malým dítětem a žijeme u Plzně, ale určitě to stojí za to ;)
Odpověď lentilka | 2.5.2023 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Domácí filtr na vodu Od Dionely jsem si před pár měsícema taky filtr pořídili a já si to nemůžu vynachválit :)
Odpověď |