Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Čistění pleti

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  dTTHY   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Čistění pleti - diskuze na toto téma
Pěkný den :) Holky, ráda bych znala vaše tipy na kvalitní pleťovou péči. Teda hlavně v tom ohledu, co se čištění pleti týká :) S čím jste spokojeny? Co vám vyhovuje?

Alex | 4.5.2023 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čistění pleti
Ahoj, já jsem docela dlouho hledala péči o pleť, která by mi vyhovovala. Zkusila jsem toho opravdu hodně. A nakonec mi nejlíp sedla skicare péče od elemis https://www.notino.cz/elemis/advanced-skincare-jemny-cistici-gel-pro-citlivou-a-suchou-plet/. Ta je skvělá. Je super pro citlivou pleť. Za mě doporučuju.

Odpověď
Sonny | 15.6.2023 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Čistění pleti
Elemis je skvělá značka :) Já ji taky používám, nedám na ni dopustit. A je super, že na tom Notinu ji mají v nabídce a navíc za skvělou cenu.

Odpověď
Andous | 6.6.2023 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čistění pleti
Čauko, já jsem přesedlala teda na přírodní kosmetiku jak na čištění pleti, tak i co se týče péče o pleť a tělo. Používám od LaOrganica a jsem velmi spokojená.

Odpověď
Hanka | 26.6.2023 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Čistění pleti
A to je 100% přírodní kosmetika, netestovaná? Mají nějaký certifikát? Teď je toho na trhu hodně a ne každá firma co se honosí názvem přírodní, je opravdu přírodní a netestovaná.

Odpověď
Andous | 28.6.2023 22:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Čistění pleti
Ano jsou. Mají Cruelty Free, Vegan Societly, SOIL ASSOCIATION, Eccosert a další. :) Já jsem si tuto firmu vybrala právě kvůli těmto certifikátům i když se to poté odráží na ceně, nevadí mi to, protože je opravdu kvalitní a velmi mi pomohla. :)

Odpověď
Akinomka | 16.6.2023 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čistění pleti
Na to čistění pleti je dokonalá tato péče https://www.notino.cz/elemis/energising-cleanse-toner-darkova-sadapro-dokonale-vycisteni-pleti/. Tu můžu za sebe jedině doporučit... Je šetrná a účinná.

Odpověď
Blanka | 3.7.2023 08:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čistění pleti
Já jsem teda hledala dlouho, co bych si na tu svou pleť koupila, protože mi nic moc nesedlo... Mám ji hodně citlivou, nicméně tato značka teda vyhovuje i mě se přiznám. A jsem za to ráda... po tom dlouhým zkoušení :D

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné