| Kosmetika pro atopika - diskuze na toto téma |
Ahoj, měla bych dotaz. Našla bych tady někoho s atopickým ekzémem, kdo používá přírodní kosmetiku a vyhovuje mu? Ráda bych něco takového vyzkoušela, ale byla bych radši za doporučení než abych zkoušela něco naslepo. Kamča | 4.5.2023 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika pro atopikaAhoj, taky mám hodně problematickou pleť a jen tak něco nesnesu... Dlouho jsem hledala kosmetiku, která by mi vyhovovala. A narazila jsem na nabíku od https://www.notino.cz/pece-o-atopickou-plet/. Tady mají skvělé produkty, určitě si vybereš :) Odpověď Lucka | 15.6.2023 23:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika pro atopikaNa tom Notinu mají v nabídce péči od CutisHelp. Já jsem ji zkusila a musím teda říct, že na ni teď nedám dopustit. Je to nejlepší péče, jakou jsem na tyto problémy měla :) Doporučuju. Odpověď Verča | 16.6.2023 10:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika pro atopikaPřiznám se, že speciální kosmetiku pro atopiky jsem zkoušela několikeru. A nic moc mi nevyhovovalo a o tom, že by mi pomohla, se říct nedá. Ale tahle z Notina je skvělá. Taky si ji kupuju. Pomáhá skvěle. Odpověď Olivie | 27.6.2023 18:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika pro atopikaJá mám notino moc ráda, protože oni mají skvělou a hlavně širokou nabídku té speciální kosmetiky. Dá se tam pohodově vybrat, to mi vyhovoje maximálně. Odpověď Hanula | 3.7.2023 08:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika pro atopikaJo, to že toho mají opravdu hodně v nabídce, je pravda a je to super. Navíc jejich ceny jsou bezkonkurenční, což je taky super :) Odpověď Nikol | 21.12.2023 19:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika pro atopikaJá si objednávám kosmetiku pro atopiky na internetu. Je to pro mě pohodlné, vezmu vždy celou řadu. Odpověď Jarka | 8.9.2024 09:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika pro atopikaMůžete mi prosím poradit co vám nejvíce pomáhá na suchou pokožku a atopický ekzém? Co dokáže pokožku opravdu dobře hydratovat? Odpověď Marcela | 21.9.2024 08:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika pro atopikaMám velmi suchou pokožku na pažích, což mě vždycky trápilo, zvlášť v chladném počasí. Vyživující balzám na tělo https://www.dermafood.cz/p/vyzivujici-balzam-na-telo mě oslovil svou jednoduchou aplikací a už po několika dnech používání jsem si všimla, že moje kůže je mnohem jemnější a pružnější. Balzám se skvěle vstřebává a pokožka je okamžitě hydratovaná. Po měsíci používání už ani nevím, co to suchá pokožka je. Tento balzám se pro mě stal každodenní nutností a nemohu si ho vynachválit. Odpověď |