| Doplňky stravy - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, berete nějaké doplňky stravy? Vitamíny? A vaše děti? Kde je kupujete? Nechci jít do lékárny, chci si dama vybrat podle účinku... Mají někde širokou nabídku vitamínů a doplňků stravy? Díky moc. Valounek | 5.5.2023 09:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyZdravím vás, já hodně používám takový komplex vitamínů a živin od https://www.panzdravi.cz/ Výhoda tohoto internetového obchodu je taková, že tam pořídíte prakticky všechno. Vitamíny, doplňky stravy a celkově živiny. Mají to pěkně rozřazené do kategorií a prodávají různé výrobce. Za mě fakt optimální volba a myslím si, že si tam vybere skutečně každý. :) Odpověď Andrea | 15.6.2023 23:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravyHele, já mám moc ráda shop Notino. Tam mají skvělou nabídku. Kosmetiky, parfémů a právě i doplňků stravy. Mají kompeltní nabídku na jednom místě a navíc za skvělé ceny. Doporučuju tento shop. Rozhodně. Odpověď Milka | 2.7.2023 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravyJá ho mám taky moc ráda. Jednak teda díky jeho nabídce, ta je super, široká. A jednak taky díky jejich cenám. Ty jsou bezkonkurenční :) Odpověď |