Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Bolení bříška

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  GjqBm   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bolení bříška - diskuze na toto téma
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je možné, že dítěti dělá špatně kravské mléko, když ho pořád pobolívá bříško? Já totiž jinak už nevím, čím by to mohlo být... Tak mě napadlo tohle. Co myslíte? Jsou nějaké alternativy, čím mléko nahradit?

Denny | 4.5.2023 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolení bříška
Ahojky, no bolení bříška bylo u nás příznakem intolerance... Ale naštěstí jsou dneska i jiné alternativy a za mě i lepší! V tom kravském mléce dělá problém ta jeho bílkovina. Proto kupuju mléko, které ji neobsahuje. Malýmu kupuji Naše mléko, které je kozí, takže je bez tohoto alergenu. Navíc kozí mléko je mateřskému mléku bližší než kravské. Tak zkus tohle mlíčko.

Odpověď
Denny | 11.6.2023 10:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bolení bříška
Já jsem hned po porodu sáhla po https://www.nase-mleko.cz/zbozi/kojenecke-kozi-mleko-pocatecni-nase-mleko-1-525g/. Brala jsem ATB, měla jsem docela ošlivý zánět a kojit jsem nemohla. Ale to kozí mlíčko je super. Je nejblíže MM a je kvalitní. Takže pro mě to byla jasná volba. Jsem za tohle mlíčko moc ráda. Sedlo nám hned. Já ho mohu jedině doporučit.

Odpověď
Marina | 5.7.2023 09:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Bolení bříška
Aha, takže to naše mléko mají UM i počíteční? Taky bojuju s kojením. Něco se ze mě malej dostane, ale nestačí mu to. Budu muset dokrmovat. Takže tohle mléko je dobré? Jaké má složení?

Odpověď
Hanula | 5.8.2023 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Bolení bříška
Jako naše-mleko.cz? Ano, ti mají v nabídce i UM pro miminka. Koupíš tam i počáteční mléko. Jinak kozí mléko je nejlepší volbou, protože je nejblíže MM. A neobsahuje mléčnou bílkovinu, takže nehrozí případná intolerance.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné