| Domácí posilovna - výběr kvalitních strojů - diskuze na toto téma |
Dobrý den, byl by někdo prosím tak hodný a poradil by mi s výběrem kvalitních strojů do domácí posilovny? Jak vybrat co nejlepší? Simona | 11.5.2023 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Domácí posilovna - výběr kvalitních strojůNechodila jste před tím do posilovny? Já bych právě mohla poradit si zajít zacvičit a podle toho vybrat posilovací stroje domů co vás budou bavit. Já jsem to takhle právě udělala, že jsem si domů koupila jen stroje, které mě baví a cvičím na nich pravidelně. Odpověď Marta | 14.5.2023 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Domácí posilovna - výběr kvalitních strojůAha, tak super. Kde jste je koupila? Kde se stojí za to podívat na posilovací stroje prosím? Odpověď Simona | 19.5.2023 00:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Domácí posilovna - výběr kvalitních strojůPosilovací stroje jsem nakoupila z obchodu https://www.fitham.cz/ Tam najdete totiž kvalitní stroje, které se berou běžně i do posiloven. Navíc tam mají i nákupní rádce, takže pokud si nevíte rady, jak vybrat kvalitní konkrétní stroj, tak je to dobrá cesta jak si s výběrem pomoci. Odpověď |