Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Když nemůžu kojit

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  qLVo   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Když nemůžu kojit - diskuze na toto téma
Maminky, začínám mít docela problém s kojením... Vůbec nevím, jak dlouho ještě zvládnu kojit, ale každopádně musím začít přikrmovat. Chci jen to nejlepší mléko, pokud možno takové, aby nahradilo moje. Máte prosím tip? Jaké se osvědčilo vám?

Patty | 7.5.2023 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když nemůžu kojit
Ahoj, za mě je určitě nejlepší náhrada za MM mléko z kozího mléka. Je svým složením nejvíce podobné, k tomu neobsahuje mléčnou bílkovinu, takže nehrozí intolerance. My kupujeme UM od https://www.nase-mleko.cz/ a musím teda říct, že s ním jsme spokojeni naprosto maximálně.

Odpověď
Pavla | 11.6.2023 10:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Když nemůžu kojit
Já jsem slyšela, že to kozí mléko je super. Pro děti ideální, protože je právě nejblíže tomu MM. No, ale měla bych dotaz na ty kaše od nase-mleko.cz. Koukala jsem na ně a to složení je super. Jak je to s tím, zda děti zasytí? Nejsou hladové ty kaše?

Odpověď
Zuzka | 5.7.2023 08:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Když nemůžu kojit
My bereme ten multipack tří kozích kašiček rýžových. A ty se nám osvědčily skvěle. Krásně zasytí, moje děti je milují, takže je dáváme denně.

Odpověď
Hanka | 7.8.2023 08:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Když nemůžu kojit
Já jsem jako první kaši zkusila tu bez lepku https://www.nase-mleko.cz/zbozi/kozi-zeleninovy-prikrm-bez-lepku-od-5-mesice-200g/ a musím teda říct, že hned na první dobrou maximální spokojenost :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné