Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Dárky

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  xoSWk   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dárky - diskuze na toto téma
Ahojky :) Holky, měly byste tip na originální dárek k narozeninám/svátku, co potěší? :) Budu ráda za každý tip :) Díky moc :) Čeká nás toho teď dost, tak ať jsem nachystaná :) Nejvíc u nás každý ocení elektroniku :)

Romana | 9.5.2023 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky
Já vím, že to není moc originální, ale mi prostě přijde fajn to, když člověk dá nějaký poukaz nebo tak. Já jsem třeba dostala poukaz na kempovací potřeby na internetový obchod https://www.nakemp.cz/ Prostě ví, že to mám ráda, ale na druhou stranu neví, co doma mám a nemám. Takže takhle prostě dostanu poukaz a pořídím si přesně to, co mám ráda já sama podle svého gusta. :)

Odpověď
Valounek | 17.5.2023 09:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky
Dobrý den, a pro koho to je? To jste tak nějak zapomněla říct. Pro maminku budete samozřejmě kupovat něco jiného než pro strejdu. Jako jasně, elektronika je fajn, ale novou telku nejspíš nekoupíte, co? Já jsem mamce dávala poukaz sem: www.beautiful-me.cz/kosmetika Hodně ji baví různá nová kosmetika, takže to bylo pro ni jako stvořené. Já jsem šla s ní a udělaly jsem si skvělý holčičí den. :)

Odpověď
Františka | 17.5.2023 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dárky
Dáte mi někdo nějaký dobrý tip pro mámu k narozeninám?

Odpověď
Monika | 21.5.2023 14:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dárky
Já nakupji mámě už jenom kosmetiku.Myslím,že tím člověk potěší každou ženu.Třeba nějaký krásný parfém a nebo krémy atd.

Odpověď
Františka | 24.5.2023 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dárky
Tak třeba nějaká ta vůně by asi mámu potěšila.Zkusíš mi tady dát nějaký odkaz na kráný parfém?

Odpověď
Monika | 28.5.2023 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dárky
Mám doma tady tuhle vůni https://www.notino.cz/hermes/un-jardin-sur-le-nil-toaletni-voda-unisex/.Myslím,že tady ta vůně by mohla udělat mámě radost.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné