Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 06. června 2026, svátek má Norbert, zítra Iveta a Slavoj
Vyhledávání

Diskuse - Permanentní make up- hojení

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  rbpLO   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Permanentní make up- hojení - diskuze na toto téma
Čauko ženy, chystám se na permanentní make up, respektive na rty a obočí, poradily byste mi prosím nějakou mastičku po tetování na hojení a hydrataci kůže? Kdyby byla přírodní, budu vděčná. Děkuji

JaneX | 12.5.2023 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Permanentní make up- hojení
Ještě si to pořádně rozmyslete. Ono fakt není o co stát. To raději kvalitní kosmetické studio jako je třeba https://www.beautiful-me.cz/ , kteří vás naučí dělat fakt kvalitní make up a nepotřebujete si nechávat nic aplikovat pod kůži. Ono je potřeba si uvědomit, že jsou to poměrně dost invazivní zákroky, i když to na první pohled tak nevypadá. Tak pozor na to! :)

Odpověď
Majda2299 | 19.5.2023 13:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Permanentní make up- hojení
Děkuji za rady. :) Já jsem rozhodnutá a o všem jsem si informace dohledala nebojte. :)

Odpověď
Valounek | 16.5.2023 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, jestli se vám to nechce hojit, tak vyzkoušejte krémy s peptidy od https://www.kosmetikomat.cz/produkt/intenzivni-peptidovy-krem-proti-vraskam-reform-age-intensive-cream/ ono jak říká Valounek. Přeci jenom je to prostě invazivní zákrok, který se nějakým způsobem vykládá jako neinvazivní. Nicméně máte to stejně jako s tetováním – tu pleť zkrátka a dobře musíte nějak podpořit. :)

Odpověď
Majda2299 | 19.5.2023 13:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tetování mám, ale vždycky jsem mazala domácí mastičkou a aloe, to ale nemám k dispozici, takže hledám nějakou jinou přírodní náhradu. :) Dívala jsem se na krém, ale je na vrásky a vyhlazení pleti, to si na hojení tetování asi moc dávat nechci. Ale případně potom nemusí být špatný. Děkuji.

Odpověď
Vendula | 16.5.2023 12:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, já používám jeden balzám a s tím jsem teda naprosto spokojená, čistě přírodní, akorát nemáš alergii na nějaké jídlo či složky? Tento obsahuje ořechové oleje, tak aby ses neosypala.

Odpověď
Majda2299 | 19.5.2023 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nene alergii nemám na nic, určitě budu ráda za tip, vyloženě vazelínu používat nechci a pokud je zcela přírodní, tak sem s ním. :)

Odpověď
Vendula | 26.5.2023 11:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Permanentní make up- hojení
Paráda, tak mrkni na tento https://laorganica.cz/produkt/balzam-po-tetovani-pro-zeny-kazdeho-veku/. Je teda i na klasické tetování a můžeš ho používat i po zahojení na udržování a udržení barev. :) Je fakt skvělej. Já si tím mažu právě i klasické tetování. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné