Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Únava

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  mnEHj   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Únava - diskuze na toto téma
Ahoj maminky, chtěla bych poradit, nějakou dobu mám hrozné problémy se spánkem a jsem přes den pak nepoužitelná, samozřejmě potřebuji fungovat. Nekojím již dlouho, přes den mám spoustu aktivit a práci, ale nechci do sebe cpát žádné prášky na spaní, hodně se v poslední době vychvaluje CBD, ale bojím se že nebude fungovat. Mrzely by mě potom vyhozené peníze, nemáte někdo nějaké zkušenosti? Rady?

Danka | 19.5.2023 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Únava
Pokud máš přes den hodně pohybu a zaměstnáváš i hlavu, tělo by mělo být unavené. Pokud ale se nedokážeš uvolnit a díky tomu usnout, tak si myslím že to CBD je dost na místě, uvolní ti to hlavu, vypneš a díky tomu se ti i povede usnout. Já jsem měla to stejné a tohle mi pomohlo.

Odpověď
Katka R. | 25.5.2023 11:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Únava
Ano to je přesné, hlava mě jede na plné obrátky a pořád přemýšlím co kde udělat atd. Neumím vypnout. Zkoušela jsem i čaje, ale bez výsledku, meditace mi nejdou taky. :( A mohu vědět jak se to tedy užívá?

Odpověď
Danka | 29.5.2023 12:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Únava
Beru tento https://kratomworld.cz/collections/cbd/products/cbd-olej-full-spectrum-20, ten je jen v olivovém oleji, ale mají i ochucené, kapeš si to pod jazyk a po minutě zapiješ vodou. :) Mě to teda moc pomohlo na vyklidnění a usnutí. :) Mají i tedy formy v tabletkách, kdyby olej nevyhovoval. :)

Odpověď
Magda | 21.5.2023 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Únava
Já jsem měla s únavou problémy, nakonec jsem zjistila, že mi chybí magnesium.

Odpověď
Nikola | 24.5.2023 18:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Únava
A jaký přípravek jsi si koupila? Nebo co ti na to pomohlo?

Odpověď
Magda | 26.5.2023 19:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Únava
Já jsem moc spokojená a tímhle https://www.notino.cz/puhdistamo/magnesium-triple-doplnek-stravy-pro-podporu-cinnosti-nervove-soustavy/. Byla jsem neskutečně unavená a podrážděná.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné