| Kojenecké mléko do porodnice - diskuze na toto téma |
Zdravím, jaké kojenecké mlíčka kupujete do porodnice? Vím, že nebudu moct kojit a přemýšlím jaké mlíčko koupit. Lucie | 19.5.2023 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mléko do porodniceZa mě je nejlepší Sunar, co vím, všichni jsme na něm vyrostli, takže ta tradice je obrovská. Odpověď Kateřina | 21.5.2023 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecké mléko do porodniceSouhlasím, taky kupuju mlíčko od Sunaru a jsem klidná, protože vím, že v mlíčku dcerka dostane vše potřebné pro správný růst a vývoj. Odpověď Sára | 23.5.2023 08:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kojenecké mléko do porodniceMaminky - tato značka má těch mlíček vícero - Complex, Premium, Bio - které teda koupit? Odpověď Kateřina | 25.5.2023 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kojenecké mléko do porodniceTady najdete jednotlivé rozdíly www.sunar.cz Nejlepší recepturu má Sunar Premium, ale Sunar má všechny ty mlíčka super, takže neuděláte chybu ani s jedním. Odpověď Sára | 28.5.2023 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kojenecké mléko do porodniceMoc děkuji, na Sunar jsem četla i hodně dobrých recenzí, maminky si ho dost chválí, takže koupím Sunar Premium. Odpověď |