| Nové vybavení kuchyně - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, potřebovala bych úplně nově vybavit kuchyň. Nechce se mi ale vybírat na několika eshopech a platit pokaždé znova poštovné. Nevíte, kde by se dalo nakoupit více vybavení současně? Třeba kuchyňské nože, škrabky, pánve a jiné hrnce. Pavlína | 23.5.2023 21:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nové vybavení kuchyněNo tak koukni na https://www.bakly.cz/ mám od nich kvalitní věci, nádobí, mlýnky atd. Všechno to jsou opravdu stylové kousky :)
Odpověď Kamča | 23.5.2023 21:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nové vybavení kuchyněJá budu taky ráda za doporučení na opravdu kvalitní kuchyňské nože, sdílejte prosím osvědčené značky.
Odpověď Elen2 | 26.5.2023 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nové vybavení kuchyněJá mám nože z damaškové oceli Dellinger a nikdy jsem v ruce neměla lepší nůž. Nejen že jsou krásné, ale jsou neuvěřitelně ostré, to se nedá vůbec srovnat s tím co jsem měla předtím, navíc jsem je zatím ani nemusela brousit, opravdu vydrží.
Odpověď Kamča | 29.5.2023 19:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nové vybavení kuchyněTak ty vypadají parádně :) určitě si nějaké vyberu, přemýšlím teď i nad tím brusným kamenem...
Odpověď |