| Plastika - diskuze na toto téma |
Maminky, kdo jste řešil plastiku prsou prosím? Já jsem je nikdy neměla nijak velké, ale teď po dvou dětech se mi o hodně vykojily. :( Už se nevyslíkám ani před mužem. Moc bych si přála mít hezká a pevná prsa. Máte nějaký tip na koho se obrátit nebo kde jste si nechali dělat augmentaci Vy? Zinka | 26.6.2023 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | PlastikaÚplně ti rozumím. Já jsem měla po malým už jen " psí uši" a neskutečně mě to trápilo, necítila jsem se vůbec žensky. Pak jsem se objednala na konzultaci tady k panu doktorovi https://www.justan.cz/sjednejte-si-konzultaci-online#kontakt . A vůbec toho nelituji, není to málo peněz, ale za ten skvělý pocit, sebevědomí, které zase mám to rozhodně stálo. Je tam i přehled jeho práce, výborná!
Odpověď Drahuš | 27.6.2023 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: PlastikaMoc děkuji za doporučení, do Brna to mám kousek. Dívala jsem se na jeho práci a nestačila jsem se divit, co dokáže za zázraky! A hlavně ty prsa nevypadají ani uměle, jsou přirozené, to se mi moc líbí. Nastudovala jsem i ceny, doma jsem se domluvila s mužem a k panu doktorovi jsem se objednala na konzultaci. Tak snad vše dobře dopadne. :)
Odpověď |