Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 30. dubna 2026, svátek má Blahoslav, zítra .....
Vyhledávání

Diskuse - Léčba neplodnosti

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  YoMXx   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Léčba neplodnosti - diskuze na toto téma
Ahoj holky, chc se zeptat na umělko... takto... s chlapem se nám dlouho nedaří. Dle mé gynekoložky jsem v pořádku a neví, proč to nejde. Tak nás poslala na kliniku. Jakou vybrat? Kde mají lidský přístup? Jsem z toho docela zdrblá :(

Yvett | 7.6.2023 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Léčba neplodnosti
Hele, je to těžké, vím to, ale nepanikařit. Nevíš, co ti je... Může to být celá řada faktorů, které ovlivňují to, že to nejde. Ale od toho jsou odborníci na klinice. Za mě doporučím kliniku https://www.repromeda.cz. Je skvělá, tam zajdi. Já tam byla a spokojenost!

Odpověď
Marta | 1.12.2023 20:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Léčba neplodnosti
U nás to bylo hlavně o tom přestat se tím stresovat, moc jsme se do toho ponořili. Mně pomohl taky tenhle doplněk https://www.venira.cz/venira-podpora-plodnosti/ cítila jsem se díky němu o hodně líp a přestali jsme se na to tak upínat a začali si to zase užívat a povedlo se :)

Odpověď
Karol | 12.1.2024 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Léčba neplodnosti
Ahojky, chápu tě a tím že budeš v psychické nepohodě tomu vůbec nepomůžeš, vím že je to těžké, ale musíš být co nejvíce v klidu a zkusit to vytěsnit. Pokud jde o kliniku, není to nic hrozného. Stačí si domluvit konzultaci a oni Vám pak poradí a vše vysvětlí. :) My jsme byly hrozně spokojení s IVF Zlín. Je mohu určitě doporučit všemi deseti.

Odpověď
Zuzka | 22.1.2024 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Léčba neplodnosti
No mám to úplně podobně jako paní co psala ten post, je hrozně těžké na to nemyslet, když mě to tak trápí. :( Těšila jsem se a moc že to půjde přírodní cestou. :( Nikdy jsem nebyla na žádné takové klinice, kolik se za konzultaci platí? A měli jste to přes pojišťovnu nebo jste si platily sami?

Odpověď
Karol | 25.1.2024 12:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Podívej se tady na stránky https://www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti a dole je dotazník na bezplatnou konzultaci. :) Chápu tě, občas to ale bohužel nejde a možná i z důvodu toho že jeden z Vás je neplodný a takto bez vyšetření byste se trápily zbytečně dál a dál. Klinika Vám udělá vyšetření která budete potřebovat a navrhnou i léčbu, která pro Vás bude ta pravá. :) My jsme měli samotnou léčbu hrazenou pojišťovnou, ale připlácely jsem si za metodu s EmbryoGlue. Povedlo se a jsem za to hrozně ráda i s manželem. Nakonec se nám přirozenou cestou podařilo i druhé dítě. :) Navíc velmi musím vyzdvihnout samotný personál kliniky, který byl špičkový, empatický a profesionální. :)

Odpověď
Jana | 20.1.2024 16:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Léčba neplodnosti
Já mohu doporučit, pokud se rozhodnete pro umělé oplodnění, tak kliniku ve Zlíně, byla jsem u nich na umělém oplodnění a povedlo se mi po prvním transferu udržet těhotenství a porodit.

Odpověď
Iva | 24.1.2024 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Myslíš tuhle kliniku? https://www.ivf-zlin.cz/o-klinice, já jsem se dívala, že mají dobré ohlasy a jezdí k nim i z ciziny.

Odpověď
Jana | 26.1.2024 20:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Léčba neplodnosti
Ano a mají teď i trvalé sledování embrií před transferem, kdy sledují vývoj a jakékoli anomálie zjistí hned.

Odpověď
Iva | 27.1.2024 18:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Léčba neplodnosti
A to je prosím co za metodu? O tom jsem neslyšela.

Odpověď
Jana | 28.1.2024 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Léčba neplodnosti
Je to takový "inkubátor" pro embrya, takže pokud se cokoli děje, hned to vědí a jsou schopni nastavit vyhovující podmínky.

Odpověď
Alena | 10.1.2025 15:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Léčba neplodnosti
Ano, tu kliniku znám a mám s ní také jen pozitivní zkušenosti. Má opravdu skvélé ohlasy a jezdí k nim pacienti nejen z celé ČR, ale i ze zahraničí. Klinika se zaměřuje na individuální přístup, mají odborníky s dlouholetou praxí a používají moderní technologie, což přispívá k vysoké úspěšnosti léčby. Také oceňuji klidnou lokalitu a bezplatné parkování. Určitě stojí za zvážení!

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné