| Problémy s otěhotněním - diskuze na toto téma |
Zdravím, napíšete prosím po jak dlouhé době se Vám povedlo otěhotnět? Mě se nedaří už skoro rok a přemýšlím, že bych se obrátila na nějakého specilistu. Michaela | 12.6.2023 21:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problémy s otěhotněnímDobrý den, my se s manželem snažili skoro 3 roky - 2x jsme podstoupii IVF v Praze a 1 x v Brně a nic. Pak jsem chvíli vyčkávala a na doporučení jsme zašli na kliniku IVF Zlín a teď čekáme syna - už za měsíc. Odpověď Veronika | 14.6.2023 19:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problémy s otěhotněnímHolky, na tuto kliniku jsem četla hodně dobrých recenzí i na jiných diskuzích - hodně ženským se tam povedlo otěhotnět, takže bych to zkusila být váma. Odpověď Leona | 18.6.2023 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problémy s otěhotněnímMoc děkuji za komentáře - napíšete kde bych si o klinice mohla přečíst nějaké informace a třeba se tam rovnou objednat na konzultaci? Odpověď Michaela | 21.6.2023 17:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Problémy s otěhotněnímTady najdete veškeré informace www.ivf-zlin.cz/lecba-neplodnosti i kontakt na kliniku. Odpověď |