Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Broušení nožů

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  EzDaC   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Broušení nožů - diskuze na toto téma
Dobrý večer, poradíte jak a čím brousit kuchyňské nože? Vůbec tomu nerozumím, tak budu ráda za tipy!

RichardW | 12.6.2023 17:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Broušení nožů
Dobrý den, fajn dotaz, na který rád odpovím. Pokud tomu nerozumíte, tak si to dejte k brusičovi. Klidně mi napište, mám doma takovou malou brusičskou dílnu. Přes směšovací ventil se servopohonem jsem si udělal vodní broušení. Stačila na to věc od https://www.proclick.afriso.cz/smesovaci-ventil-se-servopohonem/ :) No a tak si nože brousím sám. Jen, prosím vás, kdybyste se do toho pustila, tak nejdřív přes brusný kámen.

Odpověď
JaneX | 12.6.2023 18:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Broušení nožů
Jako kuchařka s vámi také souhlasím. Nechávám si nože brousit u nožíře, doma mám pak udělaný od manžela takový vlastní brousek. Ale dávám si záležet na tom, abych měla kvalitní kameny a všechno fungovalo tak, jak má. Což funguje, protože tam jsou šnekové převodovky Bühler od https://www.schmachtl.cz/snekove-prevodovky-buhler :) A tak je to prostě kvalitní brousek. :) Co se ocílky týče, tak ta je fajn jen na finální dobroušení, ale určitě ne na nabroušení.

Odpověď
Leona | 14.6.2023 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Broušení nožů
Zdravím, doporučím brusný kámen, objednávala jsem si ho na www.dellinger.cz a spokojenost. Zvládnu to jednoduše i já jako ženská.

Odpověď
Gábina | 18.6.2023 23:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Broušení nožů
Moc děkuji - ten brusný kámen bych mohla zvládnout, takže ho hned objednám :)

Odpověď
Zdenka | 20.6.2023 16:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Broušení nožů
A jaké mají kuchyňské nože - nemáte někdo zkušenost? Brusný kámen se mi taky hodí, a když ho budu objednávat, koupila bych od nich na zkoušku i dobrý nůž.

Odpověď
Leona | 22.6.2023 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Broušení nožů
Nože mají kvalitní a ostré, mám doma 3 nože od Dellinger a jiné vůbec nepoužívám.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné