Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Vitamíny a doplňky stravy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  zpMy   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vitamíny a doplňky stravy - diskuze na toto téma
Kde kupujete doplňky stravy? A co si o nich vlastně myslíte? Užíváte je? Pomáhají? Já bych chtěla udělat nějaký fajn zdravý balíček pro bábinu k narozkám, tak budu ráda za rady.

JaneX | 13.6.2023 08:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vitamíny a doplňky stravy
Ještě bych řekl, že podobně důležitý jako doplňky stravy je také minerální pudr. :) Já mám ráda tenhle https://www.petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/mineralni-pudr/ Hodně se mi díky tomu zlepšila pleť, na kterou jsem právě dříve brala hodně doplňků stravy a celkově kosmetiky na čištění pleti. :) Ale tenhle minerální pudr v sobě má taky vyživující látky a zlepšil mi to sám. :-)

Odpověď
Erza | 15.6.2023 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za mě jsou tedy doplňky stravy rozhodně důležité, sama je beru a vždycky mi pomohly :-)

Odpověď
Verča | 21.6.2023 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vitamíny a doplňky stravy
A nemáte zkušenost s něčím na podpoření imunity? Jsem docela často na hromadě, takže bych se potřebovala dát nějakým způsobem dohromady a podpořit svoji imunitu.

Odpověď
Erza | 3.7.2023 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vitamíny a doplňky stravy
Určitě ano, užívám multivitamin s minerály od Rosenpharma. Také jsem bývala docela dost nemocná, ale co jsem nasadila tyto vitamíny, tak se cítím dobře a jsem ready!

Odpověď
Sárka | 19.6.2023 22:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Budu ráda za doporučení na nějaký kvalitní doplněk stravy na podporu imunity, ideálně s přírodním složením, díky :)

Odpověď
Emily | 21.6.2023 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vitamíny a doplňky stravy
Já si kupuju tenhle bylinkový čaj https://www.altaherba.cz/cajove-smesi/bylinna-cajova-smes-imunita a můžu doporučit, chutná mi a cítím se díky němu zase plná energie :-)

Odpověď
Sárka | 23.6.2023 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vitamíny a doplňky stravy
Aha super, jak dlouho jsi ho pila než si začala cítit nějaké účinky? Skoro všechny ty bylinky znám a vypadá to jako dobrá směs :-)

Odpověď
Ewa | 8.7.2023 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můj oblíbenej shop je https://www.alpik.cz. Ten mám moc ráda. Nakupuju tam vše - od úklidu, přes kosmetiku až po doplňky stravy. A musím říct, že jsem byla vždy spokojená. Mají bio a eko produkty, což je teda něco, co je pro mě priorita.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné