Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Televize

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  uHeXM   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Televize - diskuze na toto téma
Nazdárek, prosím o vaše rady a hlavně tedy zkušenosti. Musíme si koupit novou televizi, ale nevíme, jakou značku. Jaká je podle vás nejlepší? Spolehlivá a perfektním poměrem ceny a výkonu? Díky moc.

Valounek | 14.6.2023 08:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Televize
Dneska se hodně prodávají LG, Asus, Panasonic... Berte ale to, co vám nejvíc vyhovuje. Nevím, jaké na ní máte požadavky. Stačí vám jen televize nebo chcete smart tv? A co velikost obývací stěny? My jsme kvůli telce ještě kupovali stěnu od https://www.lumax-nabytek.cz/obyvaci-steny aby se nám tam vešla. Ale je pravda, že jsme trochu filmoví maniaci, tak jsme chtěli velkou televizi s dobrým zvukem. A vybrali jsme LG QLED. :-)

Odpověď
JaneX | 19.6.2023 11:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Televize
Jako tak to vám moc neporadím. U nás je na tyhle věci fakt manžel, který rozumí elektronice a autům. Takže třeba gumy z pneu bazar z adresy webu www.pneu-novak.cz/pouzite-pneu-praha-10-bazar.html prostě řeší on. To je u nás primární. :) A já jsem zase na věci jako vaření nebo prostě domácí potřeby. Máme jasně rozdělené práce a přesně respektujeme to, žeš u nás funguje přirozená dělba práce. :)

Odpověď
Dorka | 8.7.2023 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Televize
Ahojky, my máme doma tuto televizi https://www.orava.eu/cz/cs/32-full-hd-smart-tv-s-wifi-lt-848-led-a181sb. Nedávno jsme si udělali radost a musím říct, že je skvělá. Opravdu jsem s ní spokojená a za tu cenu teda... Bezkonkurenční :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné