Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - opalování

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  oPFUm   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
opalování - diskuze na toto téma
Jaký používáte opalovací krém nebo olej.. ? Jedu letos po dlouhé době k moři a chci se vybavit a ráda zkusím nějaké nový :-))

Saša | 19.6.2023 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
opalování
Já taky vybírám nějaký s kvalitním složení, který ochrání ale zároveň se i pěkně opálím...

Odpověď
Linda | 20.6.2023 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
opalování
Koupila jsem si teď nějaký opravdu fajn,, už ho i používám ale má ho hlavně na dovolenou co tedka pojedu, ale už ted vím že je moc příjemný a určitě funguje.. protože já jen opravdu chvilku vylezu na slunce a jsem hned červená..

Odpověď
Anna | 20.6.2023 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
opalování
Já jsem si pořídila opalovací olej.. ty mám nejraději, krásně se to roztírá a mám ráda když se pokožka pěkně leskne :-) pořídila jsem si ho od značky tomasarsov, krásně voní, příjemně se roztírá a je celkově fajn :-)

Odpověď
Andrea | 21.6.2023 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: opalování
Tuto značku teda vůbec neznám.. kde se to dá koupit?

Odpověď
Anna | 23.6.2023 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: opalování
Vím že nějaké produkty od této značky mají v drogérii ale nejsem si jistá jestli i ten olej, ale je tu eshop kde se to dá objednat :-) a je to přímo tady https://shop.tomasarsov.cz/tomas-arsov-opalovaci-olej-s-astaxanthinem/

Odpověď
Andrea | 25.6.2023 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: opalování
Ten vypadá dobře :-) a ještě mě k tomu zaujala i ta panthenolová pěna po opalování, ta se bude hodit určitě taky :-)

Odpověď
Anna | 26.6.2023 23:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: opalování
Jojo.. na tu pěnu sem taky koukala :-D no určitě toho tam objednám ještě hoodně. Kupovala jsem tam mamce parfém a moc krásně voní.. takže budu objednávat další produkty na zkoušku :-)

Odpověď
Andrea | 27.6.2023 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: opalování
Tak to je bezva :-) Díky moc za tip.

Odpověď
MarikaL | 26.6.2023 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
opalování
Já jsem si teď moc oblíbila olej na opalování od Piz buin Tan and protect. Prodávají ho na Notinu, má spf 15 což je pro mě akorát, protože v poledne se neopaluju. Opaluju se po něm krásně do hněda, stačí mi dvě hodinky na sluníčku a hned jsem dohněda, ještě jsem se nespálila a to jsem poslední dva týdnu na sluníčku každý den :-)

Odpověď
Katik | 30.6.2023 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: opalování
To se mi moc líbí, říkala jsem si, že bych pro změnu zkusila právě nějaký olej protože ty krémy mě nebaví rozmazávat a tohle vypadá super když to ještě podporuje to opálení, díky za tip :-)

Odpověď
MarikaL | 1.7.2023 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: opalování
Je skvělej, já už toho zkusila fakt hoodně, ale tomuhle poprvý nemám co vytknout. Navíc moc příjemně voní a mám po něm krásně vyživenou kůži.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné