| neplodnost - diskuze na toto téma |
Řešil tu někdo léčbu neplodnosti? S manželem nejspíš nemáme jinou možnost :-( nedaří se, tak se chci začít ohlížet po možnostech.. Marie | 19.6.2023 23:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | neplodnostRěším stejný problém.. je to naše jediná možnost :-( Odpověď pavla | 20.6.2023 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | neplodnostJak dlouho se snažíte s manželem o mimčo? Jestli teda nevadí že se ptám :-) Odpověď Sára | 21.6.2023 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: neplodnostJe to už víc jak půl roku, bojím jestli s námi není něco špatně...že se nám nedaří.. Odpověď pavla | 22.6.2023 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: neplodnostPůl roku ještě nic není, to nic neznamená.. může jít třeba os tres protože se na to moc soustředíš.. ale jestli chceš být klidnější můžu ti doporučit kliniku.. na které byla moje ségra.. těm se nedařilo podstatně déle, a tam jim pomohli :-) Odpověď Sára | 24.6.2023 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: neplodnostTo budu moc ráda :-) Když mi nějakou doporučíš.. protože já teda vůbec nevím která je dobrá.. Chci jen to nejlepší :-) Odpověď pavla | 25.6.2023 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: neplodnostDobrá je tady tato https://www.ivf-zlin.cz/ Jestli chceš být klidnější tak se tam objednej a uvidíš co ti tam řeknou.. ale nevěš hlavu, to půjde neboj :-) Odpověď |