| Dřevěný dům - diskuze na toto téma |
Se kterou firmou je nejlepší stavět dřevostavbu? Otakar | 5.6.2018 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dřevěný důmJá mám postavenou krásnou dřevostavbu od firmy www.domy-oldar.cz/ Odpověď Marek | 6.6.2018 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dřevěný důmJak dlouho trvala výstavba domu? Odpověď Otakar | 7.6.2018 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dřevěný důmVýstavba samotná trvala necelých 6 měsíců, byla to fakt rychlovka Odpověď Lucie | 15.10.2018 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dřevěný důmMy jsme řešili menší dřevostavbu na zahradu, kde trávíme hodně času. Zvolili jsme www.dreveny-domek.cz/katalog/drevene-obytne-chaty-3/, model Angers. Mají dokonce možnost zateplení, takže se v nich dá přebývat i v zimě. Pro nás ideální. Vybrali jsme si nátěr Pinie a vypadá skvěle. Je to takový menší domeček. Odpověď Helga | 24.9.2020 06:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dřevěný důmMy jsme nad dřevostavbou také uvažovali, ale všichni nám ji rozmlouvali, tak jsem se nakonec rozhodli pro zděný dům. Stavíme si ho z velké části sami, takže tím dost ušetříme. Na začátku týdne nám namontovali plastová okna, která jsme si objednali z www.jis.cz/plastova-okna/ . Mají dobré izolační vlastnosti, takže bychom pak měli dost ušetřit za topení, protože budeme mít dům dobře zaizolovaný, a to jak proti úniku tepla tak i proti hluku z venku :-) . Odpověď Ondra | 7.1.2023 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dřevěný důmJá jsem dřevostavbu dělal a jsem spokojený. Když člověk nepodcení požární bezpečnost stavby, tak proč ne. Když jsem vyřizoval stavební povolení, tak jsem si na to našel firmu https://www.pozarnebezpecnostnireseni.cz/ Odpověď |