| Dřevěný dům - diskuze na toto téma |
Se kterou firmou je nejlepší stavět dřevostavbu? Otakar | 5.6.2018 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dřevěný důmJá mám postavenou krásnou dřevostavbu od firmy www.domy-oldar.cz/ Odpověď Marek | 6.6.2018 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dřevěný důmJak dlouho trvala výstavba domu? Odpověď Otakar | 7.6.2018 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dřevěný důmVýstavba samotná trvala necelých 6 měsíců, byla to fakt rychlovka Odpověď Lucie | 15.10.2018 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dřevěný důmMy jsme řešili menší dřevostavbu na zahradu, kde trávíme hodně času. Zvolili jsme www.dreveny-domek.cz/katalog/drevene-obytne-chaty-3/, model Angers. Mají dokonce možnost zateplení, takže se v nich dá přebývat i v zimě. Pro nás ideální. Vybrali jsme si nátěr Pinie a vypadá skvěle. Je to takový menší domeček. Odpověď Helga | 24.9.2020 06:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dřevěný důmMy jsme nad dřevostavbou také uvažovali, ale všichni nám ji rozmlouvali, tak jsem se nakonec rozhodli pro zděný dům. Stavíme si ho z velké části sami, takže tím dost ušetříme. Na začátku týdne nám namontovali plastová okna, která jsme si objednali z www.jis.cz/plastova-okna/ . Mají dobré izolační vlastnosti, takže bychom pak měli dost ušetřit za topení, protože budeme mít dům dobře zaizolovaný, a to jak proti úniku tepla tak i proti hluku z venku :-) . Odpověď Ondra | 7.1.2023 18:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dřevěný důmJá jsem dřevostavbu dělal a jsem spokojený. Když člověk nepodcení požární bezpečnost stavby, tak proč ne. Když jsem vyřizoval stavební povolení, tak jsem si na to našel firmu https://www.pozarnebezpecnostnireseni.cz/ Odpověď Radka | 7.10.2026 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dřevěný důmMinulou zimu jsem si se starým plynovým kotlem užila svoje. Chvíli fungoval bez problémů, potom začal vynechávat a několikrát jsem musela řešit jeho závady. Přes léto jsem ještě přemýšlela, jestli ho nechat opravit, ale nakonec jsem usoudila, že další sezonu už riskovat nechci. Před začátkem topení jsem proto začala řešit výměnu a hledala jsem firmu přímo v Kladně a našla https://www.topeniplynkladno.cz/ Nový kotel byl namontovaný ještě před prvními opravdu chladnými dny a po uvedení do provozu bylo všechno zkontrolované. Pro mě je hlavní, že mám letos před zimou o jednu starost méně a nemusím se bát, kdy se zase objeví nějaká porucha. Odpověď |