| Protiskluzové oblečení pro prcky od Geckoeco - diskuze na toto téma |
Dobrý den, nakupujete někdo protiskluzové oblečení od geckoeco.cz? Jejich oblečení pro prcky se mi moc líbí a chtěla bych si u nich udělat větší objednávku. Zuzka | 19.6.2023 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Protiskluzové oblečení pro prcky od GeckoecoZdravím, já mám od nich jedny tepláčky a ponožky - objednala jsem si je na zkoušku a jsem teda hrozně spokojená. Tepláčky mají vysoký pas, takže bříško ani záda nelezou ven, mají super střih a malému podlaha neklouže, takže se líp pohybuje. Určitě u nich nakupte - budete spokojená jako já. Odpověď Iveta | 21.6.2023 17:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Protiskluzové oblečení pro prcky od GeckoecoMaminky a jak je to s kvalitou? Vydrží jejich věci a ten protiskluzový vzorek? Jednou jsem koupila nějaké obyčejné protiskluzové ponožky, ale protiskluz byl po dvou vypráních pryč. Odpověď Zuzka | 23.6.2023 21:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Protiskluzové oblečení pro prcky od GeckoecoKvalita je skvělá - i po více vyprání je oblečení jako nové, takže se nemusíte bát. Já jsem u nich teď objednávala kamarádce i těhotenské kalhoty, protože nemohla sehnat žádné pohodlné a ty mají taky perfektní. Tady máte odkaz na jejich stránky, tak mrkněte www.geckoeco.cz Odpověď Lucie | 26.6.2023 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Protiskluzové oblečení pro prcky od GeckoecoTaky jsem na jejich stránky nakoukla a mají i hezké těhotenské mikiny a kalhoty - vše je bavlna a vypadá to pohodlně, takže si u nich taky udělám objednávku. Odpověď |