| Správná podpora erekce - diskuze na toto téma |
Potřeboval bych trochu občas podpořit erekci. Někdy jsem úplně bez problémů, ale někdy to prostě pořádně nejde a dost mi to teda vadí. Poradíte někdo jak na to? Jiří | 24.6.2023 05:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Správná podpora erekceZkoušel jste na to už nějaké prášky? V dnešní době není problém sehnat prášky na erekci, které vám pomohou ho mí zase cca do hodiny tvrdého. To je tedy moje zkušenost a díky tomu mohu mít zase kdykoliv pořádný sex. Odpověď Daniel | 25.6.2023 09:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Správná podpora erekceNo právě že jsem zkoušel různé prášky na erekci, ale prostě bez výsledků.... Možná jsem ale jen nezvolil ty správné, které dokáží pomoci. Odpověď Jiří | 27.6.2023 00:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Správná podpora erekceTak potom vyzkoušejte prášky na erekci https://www.supererekce.cz/10-lang.html Je možné, že jste prostě nenarazil na ty pravé, které mají tu správnou účinnou látku. Tyto u mě fungují spolehlivě a hlavně vždycky rychle, takže za mě hodně fajn. Odpověď |