| Filtrační konvice na vodu - diskuze na toto téma |
Filtrujete si doma nějak pitnou vodu? Přemýšlím nad filtrační konvicí, ale nevím jestli to má smysl a jestli je ta voda z toho opravdu zdravější než z kohoutku?
Markéta | 30.6.2023 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtrační konvice na voduJá nad tím taky přemýšlím a žádná z těch konvic, mě zatím nepřesvědčila tak budu ráda za zkušenosti :)
Odpověď NelaK | 30.6.2023 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Filtrační konvice na voduTak ono záleží jakou konvici vyberete, chce to takovou co bude mít opravdu kvalitní filtr. Já jsem si o tom poměrně dost zjišťovala a nakonec jsem vybrala konvici od https://www.dionela.cz/
Odpověď Markéta | 1.7.2023 21:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Filtrační konvice na voduTo vypadá dobře, konečně nějaká konvice, která není z plastu. Líbí se mi, že mají na výběr z několika filtrů, to jsem ještě neviděla a je podle toho vidět, že to snad bude opravdu kvalitní, díky moc :)
Odpověď NelaK | 1.7.2023 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Filtrační konvice na voduJojo proto jsem si tuhle právě vybrala, navíc je to česká firma, která se na tohle specializuje a získala i ocenění za technologii filtrace a tahle konvice je právě vylepšený model té, která vyhrála v dTestu.
Odpověď |