| Darování plasmy - diskuze na toto téma |
Ahojda, přemýšlím, že bych šla darovat krevní plasmu, jen by mě zajímalo zda máte někdo zkušenosti? A taky co se potom děje s tou odebranou plasmou? Dovolená s dětmi | 1.7.2023 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování plasmyPěkný den holky, dovolená pomalu klepe na dveře a já bych se chtěla zeptat... S dětmi se letos poprvé chystáme k moři. Pojedeme autem a já mám strach, že jim bude dlouhá chvíle. Tak mě tak nějak napadlo, zda není třeba nějaká fajn knížka, hra, aktivita na cesty, která jim ukrátí čas. Budu ráda za rady. Děkuji. Odpověď Kiki | 3.7.2023 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování plasmyJá chodím už cca rok. Jednou do měsíce. Je to vcelku příjemné, pokud ti nevadí jehly. Poležíš si cca hodinku, hodinku a půl, pak si dáš něco dobrého a jdeš domů. Určitě se nedoporučuje pak chodit do práce ještě, nezatěžovat zbytečně tělo. Na klinice kam chodím z ní vyrábějí důležité léky https://www.caraplasma.cz/o-plazme. Klinika je jinak skvělá, úžasný přístup sester a doktorů. Odpověď |