| Kosmetika bezpečná v těhotenství - diskuze na toto téma |
Maminky, jakou kosmetiku byste mi doporučily používat v těhotenství? Je nějaké omezení nebo to nemám řešit? Iveta | 9.7.2023 10:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika bezpečná v těhotenstvíJá jsem ještě před těhotenstvím narazila na skvělou kosmetiku LaOrganica, která to má na stránkách hezky oddělené pro těhotné. Tady můžete mrknout https://laorganica.cz/produkty-bezpecne-v-tehotenstvi/ Odpověď Lucie | 12.7.2023 06:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetika bezpečná v těhotenstvíTaky na jejich kosmetiku mrknu - procházela jsem různá fora a diskuze a ženský si jejich produkty hrozně chválí. Odpověď Bára | 14.7.2023 05:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetika bezpečná v těhotenstvíMoc díky - mají fakt super složení a kosmetika se mi moc líbí :) Hned jsem si udělala objednávku a těším se až kosmetika dorazí. Odpověď Julie | 19.7.2023 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetika bezpečná v těhotenstvíJá od značky Laorganica kupuju kosmetiku už dlouho a jsem spokojená. Navíc mám 5 letou dcerku a ta taky může produkty používat, protože jsou přírodní a s výborným složením. Odpověď |