| Problém s manželovou erekcí - diskuze na toto téma |
Dobrý den holky, chtěla bych se zeptat jak s partnerem řešíte problém s jeho erekcí?? JAk to s ním vůbec řešit? Mirka | 15.7.2023 12:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Problém s manželovou erekcíno tak problém s erekcí jsem s partnerem taky řešila a není to asi příjemné ani pro jednu stranu. Navíc on to bral opravdu hodně těžce a opravdu hodně ho to mrzelo že mu to nejde. Nakonec jsem s ním ale vybrala prášky na erekci, které si objednal a od té doby je kupuje pravidelně a my zase jedeme jako králíci. Odpověď Petra | 16.7.2023 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Problém s manželovou erekcíPodle čeho se vybírají prášky na erekci? Jsou třeba i nějaké silnější? Odpověď Mirka | 17.7.2023 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Problém s manželovou erekcíProstě jsem se poptala kamarádů v jeho věku a dostala jsem doporučení na https://www.supererekce.cz/3-lang Tak jsem je vyzkoušela objednat a manželovi jsem je doslova vnutila. Teď už je bere dobrovolně, protože sám cítí jak rychle mu ho dokáží dostat do pozoru, a taky vidí, že to prostě stojí za to. Odpověď |