| Menstruační kalhotky - Repetky - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, máte někdo prosím zkušenost s menstruačními kalhotkami od značky Repetky? Alice | 13.7.2023 12:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalhotky - RepetkyJá je mám a ke klasickým vložkám se už nikdy nevrátím! Pokud chceš plně přejít na menstruační kalhotky, tak se doporučuje koupit tak 4-7 kusů. Záleží, jak často pereš. Super je, že jsou kalhotky vyrobené v ČR, mají měkký, příjemný a velmi savý materiál. Odpověď Laura | 18.7.2023 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Menstruační kalhotky - RepetkyHolky, já mám od nich tyto kalhotky www.repetky.cz/p/menstruacni-kalhotky-pro-stredni-menstruaci-ruzove-merino-klasicke a jsou fakt moc pohodlné a neumím si představit, že bych se zase vrátila k vložkám. Odpověď Zorka Želechovská | 23.7.2023 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalhotky - RepetkyAhoj, za mě super, i když jsem se na začátku dost bála. Hlavně toho jak se v nich budu cítit. Nemám ráda vložky, takže jsem byla dost skeptická, ale mile mě překvapily. Necítím přes den žádné "mokro" ani nepříjemný pocit. Mám radši ty s vysokým pasem. Odpověď Mirka | 24.10.2024 08:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalhotky - RepetkyDlouho jsem se trápila s bolestivou menstruací, která mi pravidelně narušovala běžné fungování. Vyzkoušela jsem různé doplňky, ale skutečně účinný byl až https://www.biotterpharma24.cz/biotter-byology-cyst-fem/ Po několika týdnech užívání jsem si všimla, že bolesti jsou mnohem mírnější a cyklus je pravidelnější. Navíc mi vyhovuje, že produkt obsahuje přírodní složky, jako je extrakt z brusinek, takže je šetrný k tělu. Nečekala jsem zázraky, ale musím říct, že rozdíl opravdu cítím – nemusím už každý měsíc sahat po silných lécích na bolest. Pokud hledáš něco, co ti může pomoct přírodně upravit cyklus, určitě stojí za zkoušku.
Odpověď Nela | 1.4.2025 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalhotky - RepetkySledování menstruačního cyklu mi nikdy nepřišlo důležité, dokud jsem si nepořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ . Teď už vím, jak moc mi to usnadňuje plánování dne a sportovních aktivit. Hodinky zobrazují informace diskrétně, takže nemusím mít strach, že by si toho někdo všiml. Navíc mají i spoustu dalších funkcí. Vlastně od monitorování spánku po různé sportovní režimy. Jsou elegantní, lehké a skvěle sedí na ruce. Odpověď |