| Česko-anglická školka v Praze - diskuze na toto téma |
Dobrý den, chtěla bych dát syna do česko-anglické školky v Praze. Máte prosím někdo dítko v takovéto školce? Kde jste spokojení? Bibiana | 17.7.2023 11:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Česko-anglická školka v PrazeAhooj.. My jsme dávali naše dítě seM: https://lfp.cz/cz/ a jsme strašně spokojeni se vším! Odpověď Alice | 17.7.2023 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Česko-anglická školka v PrazeJá mám syna v této jazykové školce www.trojskalabut.cz a jsme moc spokojení. Ve školce se dětem maximálně věnují, angličtinu používají hravou formou a při všech činnostech a malý je tam chodí moc rád. Odpověď Martina | 19.7.2023 19:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Česko-anglická školka v PrazeHolky, o této školce jsem už četa dost dobrých referencí, taky se tam chci poptat, jestli ještě děti přijímají. Odpověď Hana | 21.7.2023 19:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Česko-anglická školka v PrazeMaminky, ano - ještě děti přijímají, takže je neváhejte kontaktovat! Mě tam od září nastupuje dcerka a moc se těšíme. Odpověď Martina | 23.7.2023 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Česko-anglická školka v PrazeTak fajn, moc děkuji! Hned zítra školku Trojská labuť kontaktuju a uvidím, co mi řeknou :) Snad mi prcka vezmou. Odpověď |