| Přírodní doplňky stravy od Topvet - diskuze na toto téma |
Zdravím, našla jsem si přírodní doplňky stavy na topvet.cz - nemáte s nimi někdo zkušenost? Zajímá mě hlavně doplněk na nespavost Sleepgreen. Zuzka | 18.7.2023 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní doplňky stravy od TopvetNeznám, ale určitě ho zkusím. Mám teď stresové období v práci a nespavost mě bohužel trápí čím dál víc. Odpověď Romana | 19.7.2023 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní doplňky stravy od TopvetAhojky, já už ho mám asi půl roku a spím po něm víc než dobře :) Zkoušela jsem vícero značek, ale Sleepgreen funguje nejlíp. Odpověď Eliška | 22.7.2023 22:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní doplňky stravy od TopvetDobrý večer, holky - kde bych se o něm dozvěděla víc informací, poradíte? Taky bych přešla na bylinky, protože klasické léky mi nedělají dobře na zažívání. Odpověď Romana | 25.7.2023 22:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní doplňky stravy od TopvetTady najdete veškeré informace, ale můžete ho rovnou objednat www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60996-sleepgreen Odpověď |