Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Suché nezdravé vlasy

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  beZPf   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Suché nezdravé vlasy - diskuze na toto téma
Prosím o radu, barvím si vlasy už několik let, ale poslední dobou je mám opravdu hodně suché, lámavé a prostě bez života. Jakou kosmetiku na vlasy používáte a fakt funguje?

Mafina | 26.7.2023 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Ahoj, používám řadu Bonfire od Tomáše Arsova. Ta je na suché a barvené vlasy, aby je vyživila a posílila.

Odpověď
Lucka | 28.7.2023 17:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Díky za tip, koukala jsem a vidím že je to kadeřník, zase jsem oo něco chytřejší. Už jsem objednala celou tu sadu, tak snad to pomůže, co jsem koukala na net, tak recenze má dobré a je i rychlé doručení. To je pro mě plus.

Odpověď
Erika1 | 31.8.2023 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Já si kupuju na Notinu šampon od Kérastase, mají ho tam vždy za výhodnou cenu a mám díky němu vlasy opravdu pěkné :)

Odpověď
Marta | 10.9.2023 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Přemýšlela jste nad vynecháním klasického barvení a začít se barvit třeba i jinou cestou? Myslím tám třeba za použití henny? Já jsem na ni přesedlala, jelikož jsem měla stejnž problém, vlasy jsem měla jako chemlon, hnusné, zničené, lámavé. Kamarádka mi poradila abych vyzkoušela barvy od Khadi a bylo to správné rozhodnutí.

Odpověď
Indy | 27.11.2023 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Já mám vlasy teda taky tak suché až mi přijde, že je mám úplně jako slámu. Vím, že jsem si je dorasovala odbarvováním a trvalou, ale i když už si je nebarvím tak stejně se mi ne a ne dát dopořádku. Mám je úplně zničené a nic mi na to nepomáhá, žádná výživná kosmetika nic. Někde jsem četla, že se dělá nějaké vyšetření vlasové pokožky, díky kterému se dá zjistit co je potřeba aby se vlasy a vlas.pokožka zase uzdravila, nemáte s tím někdo zkušenost?

Odpověď
Terka | 28.11.2023 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Suché nezdravé vlasy
Hmm tak to zní zajímavě, jestli s tím máte někdo zkušenost prosím dejte vědět, protože mně taky nic nepomáhá a už mě to nebaví :-/

Odpověď
Anitka L. | 29.11.2023 16:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem s tímhle měla problém a tak jsem hledala způsoby jak se to dá řešit a našla jsem právě taky, že existuje vyšetření vlasové pokožky, dělají ho tady https://www.clinicalhair.cz/ mají pobočky ve více městech a jsou opravdu výborní. Já mám díky nim konečně pokoj :-)

Odpověď
Leninka | 26.12.2023 23:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Suché nezdravé vlasy
Děkuju za sdílení, čtu si o tom a vypadá to dobře tak se tam hned po novém roce objednám, snad mi taky pomůžou, četla jsem o nich už i jinde a hodně je lidi chválí.

Odpověď
Mini | 28.2.2024 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Suché nezdravé vlasy
Tak co? Pomohlo ti to? Koukám na to zrovna a říkám si, že bych se k nim zkusila objednat

Odpověď
Hanka | 13.12.2023 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Na suché a poškozené vlasy doporučuji používat tento šampon a kondicionér https://www.milujubio.cz/urtekram-sampon-konopny-500-ml-bio. Přírodní, bez parabenů, silikonů a dalších látek, které nejsou pro vlasy prospěšné. Já používám delší dobu jejich kosmetiku a jsem velmi spokojená s výsledkem.

Odpověď
Stana | 17.12.2023 10:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
MilujuBio je skvělá stránka! Já tam osobně nakupuji už nějakou dobu a jsem hrozně spokojená s tím výběrem. :) Utrekram je super, sama mám od nich pleťovou kosmetiku a miluji jejich sprchové gely a oleje na tělo. :)

Odpověď
Klára | 9.1.2024 11:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Já jsem více zainvestovala a taky jsem si zakoupila od Arsova tady tuhle celou sadu https://shop.tomasarsov.cz/koktejl-pro-vase-vlasy/, jelikož si vlasy barvím a úplně sem i nechce přestat. Musím teda říct, že už po prvním umytí jsem ty vlasy měla hezké a lesklé.

Odpověď
saba | 15.3.2024 11:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
připojím se, hrozně se mi lámou vlasy :( mám ty konce úplně suché, co vám pomohlo

Odpověď
Erika | 18.3.2024 12:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
ahoj taky se s tím peru , zkoušela jsem kokosový olej a ten mi dodal na lesku, ale ty konečky pořád nic moc

Odpověď
Katy | 19.3.2024 09:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Suché nezdravé vlasy
holky kokosák je super,ale pokud jsou moc zničený tak olaplex je jistota

Odpověď
kokinecka | 20.3.2024 13:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Suché nezdravé vlasy
tohle všechno je super, ale jsem zastánce toho, že se musí začít hledat příčina a starat se o vnitřek, mám collamedic mořský kolagen a přijde mi,že mám hezčí jak plet tak i kvalita vlasů je znát a ač mě to vždy bolí,tak ty konečky pravidelně hodně zastřihávám

Odpověď
Kamila | 15.4.2024 20:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Já jsem měla vlasy úplně bez života po to com jsem si je roky barvila barvama z drogérky. Kamarádka mi doporučila rostlinné barvy na vlasy https://www.khadi.cz/ a konečně se mi vlasy daly do pořádku. Navíc ty barvy od nich vypadají i mnohem lépe. perfektně kryjí i šediny a vlasy jsou krásně lesklé a pevné. Používám od nich i šampon a masky na vlasy a nikdy jsem neměla vlasy hezčí :)

Odpověď
Míša | 23.4.2024 21:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To zní super, přesně něco takového bych potřebovala, děkuju za tip, mají krásné odstíny tak hned objednávám :-)

Odpověď
JaneX | 16.4.2024 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Vlasy jsou většinou obraz zdraví člověka a nějakého imunitního systému a tak dále. To vám řekne každý člověk, který tomu trochu rozumí. Začala bych tím, že bych si koupila na https://www.onlinemedical.cz/inhalacni-kyslik-o2-14l-/ inhalační kyslík a zkoušela inhalace a celkově vyčistit organismus. Myslím si, že velmi brzy uvidíte nějaké pozitivní přínosy toho, jak se budete celkově cítit lépe a na vlasech to bude velmi brzy vidět.

Odpověď
Sára11 | 28.4.2024 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Já jsem to nakonec řešila na specializované klinice Clinical Hair & Health a jsem za to ráda, za pár měsíců bylo konečně po problému :)

Odpověď
Nela | 21.6.2024 21:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Mně se vlasy taky daly dopořádku od té doby co si je barvím barvami Khadi, mají i skvělou přírodní vlasovou kosmetiku.

Odpověď
Pavlína3 | 24.10.2024 19:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky jsem od nich barvu před časem zkusila a překvapilo mě jak krásný a sytý odstín ta barva má. Vlasy mám po nabarvení úžasně lesklé a hebké, určitě budu zase objednávat :)

Odpověď
Míša | 20.8.2024 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Ahoj holky, můžu se zeptat, co používáte za fén na vlasy, žehličku, prostě jakou používáte značku na tepelnou úpravu vlasů? Já mám už asi 3 roky fén od Philipsu, nějaký takový obyčejnější, ale poslední dobou mi přijde, že mi to pálí vlasy nebo nevím, jak bych to řekla a vlasy mám suché jak troud, to jsem nikdy nemívala. Vlasovou kosmetiku mám přitom kvalitní, takže bych řekla, že tím to být nemůže. Taky bych si chtěla pořídit žehličku na vlasy nebo nějakou kulmu, abych mohla kouzlit a dělat si super účesy :-) Budu ráda za vaše zkušenosti a tipy.

Odpověď
Iva | 25.8.2024 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já na foukání vlasů a styling používám tenhle horkovzdušný kartáč https://freylish.cz/products/kulmofen. Je k vlasům šetrný a právě by se tím foukáním neměly vůbec poškozovat a dokážu si s ním udělat foukanou jako když odcházím od kadeřnice :-)

Odpověď
Mája | 17.11.2024 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Holky, osvědčil se vám někomu nějaký doplněk stravy pro lepší kvalitu vlasů? Já zatím nic převratného neobjevila a tak si jdu pro radu. Za reakce předem děkuju :)

Odpověď
Patka | 22.11.2024 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Skvělý účinek mají tihle gumídci https://www.bodybe.cz/p/hair-gummies-double/ mají vysoký obsah biotinu, který je skvělý právě pro zdraví vlasů, pleti a nehtů a obsahují taky další vitamíny a minerály :) co je užívám tak mám vlasy o hodně zdravější a hustější :)

Odpověď
JaneX | 10.12.2024 10:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché nezdravé vlasy
Dobrý den, osobně bych vám asi doporučila to, abyste vyzkoušela služby profíka, který vám ty vlasy dá dohromady. Pokud byste chtěla, tak mi dejte vědět, kde bydlíte a já vám někoho seženu. Jelikož občas zajišťuji přes firmu https://www.eshop.dimport.cz/ kadeřnické strojky servis, tak mám docela dost různých kontaktů. Tak se kdyžtak ozvěte.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné