Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 03. dubna 2026, svátek má Richard, zítra Ivana
Vyhledávání

Diskuse - Pamlsky, vitamíny, granule, barf?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kjxWv   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pamlsky, vitamíny, granule, barf? - diskuze na toto téma
Ahojky, jaké pamlsky a případně doplňky kupujete Vašim hafanům? A dáváte granule nebo jedete barf stravu? Chtěla bych pro našeho co nejlepší, tak hledám a ptám se. Takovým těm komerčním nevěříme. Budeme mít novýho pejska z útulku a chtěla bych, aby měl to nejlepší.

Lubina | 26.7.2023 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pamlsky, vitamíny, granule, barf?
Já nebarfuju, hodně často jezdíme mimo domov a nechtělo sem i to řešit. Ale vybírám kvalitní granule s masem, bez moučky a bez obilovin. Pamlsky beru jen přírodní, masové, příapdně teda na zuby, v žádném případě ty buvolí kůže! Vitamíny, dostává na klouby, řasy a pak lososový olej jednou za čas. :) Mrkni tady mají dobré granule i mlsky a olej https://rawbark.cz/produkt/granule-na-miru/..

Odpověď
Mirka | 28.7.2023 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pamlsky, vitamíny, granule, barf?
Přikláním se k Libuně, granule mají super. Hlavně mě překvapilo, že tam je opravdu maso od našich farmářů, stejně jako ovoce a zelenina. Složení je úplně super. Opravdu mě překvapily, nehledě na to, že balení je vždy osobní se vzkazem pro pejska, s dárečkem v podobě kokinka. Takový přístup velmi oceňuji. Navíc mají i tlapičkový program, díky kterému pak můžete mít levnější krmivo nebo jej mít zdarma. :)

Odpověď
Rebeka | 30.7.2023 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pamlsky, vitamíny, granule, barf?
Holky děkuji moc za tipy. Už jsem na stránky koukala a mají je teda super, přehledné a moc hezky vše vysvětlené a napsané. Objednala jsem jak granule, tak i mlsky a olej, ten dostanou i kočicáci co máme doma. Na to jsem se raději ptala emailem, odpověděli velmi rychle a moc mile. Takže čekám, až dojdou a jak budou šmakovat Miušce. :)

Odpověď
Jana | 4.1.2024 13:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahojky, nedáváme ani barf ani granulky, ale krmíme jen konzervami s masem od https://www.louie.pet/psi-konzervy. S těmi jsme nejvíce spokojení. Složení mají super, jen 5% rýže, vitamínů a minerálů a zbytek čistě maso. Mají i konzervu s hovězím steakem nebo celé kuře. Do toho přidáváme zeleninu, ovoce, vajíčko. Máme už staršího pejska, takže jsme přešli jen na konzervy. Doplňky stravy dostává řasy, občas lososový olej.

Odpověď
Zuzka | 22.1.2024 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pamlsky, vitamíny, granule, barf?
Ano souhlasím. Od Louiho kupujeme konzervy i pro našeho pejska a kočičky a jsem naprosto spokojená. Konzerva i moc hezky oní a naši po nich nemají střevní potíže, jako u ostatních co jsme zkoušely. Steaky jsou skvělé, sama bych si ji dala. :)

Odpověď
Martina | 21.4.2024 09:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přeji pěkný den, chtěla bych se podělit o velmi pěknou zkušenost s posledním rozloučením u mého mazlíčka. Když odešel tak jsem z toho byla velmi smutná. Hledala jsem možnost, jak se s ním co nejlépe rozloučit a našla jsem si v Brně krematorium pro zvířata https://www.krematoriumzvirat.cz/ Nechala jsem si u nich vyrobit i přívěsek, ve kterém mám kousek z jeho popela. Tak jsme pořád spolu.

Odpověď
Lucie | 3.8.2024 08:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když jsem se rozhodla, že chci mít jistotu, že svého pejska vždy najdu, pořídila jsem mu lokalizační přívěsek od armodd.cz. Tento přívěsek mi umožňuje sledovat jeho pohyb v reálném čase a dává mi tak potřebný klid. Je lehký a pejsek ho ani nevnímá. Aplikace je snadno ovladatelná a sledování polohy je velmi přesné. Teď už se nemusím bát, že by se mi pejsek ztratil.

Odpověď
Erika | 27.8.2024 11:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
dávám granule a konzervy marp, krmivo je bez obilovin a vyvážené,takže my jsme spokojení. náš pes má citlive zažívání a tohle velmi dobře snáší

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné