| Vrásky po čtyřicítce - diskuze na toto téma |
Zdravím, jak po čtyřicítce řešíte vrásky? Máte něco osvědčeného? Nechci žádnou plastiku ani zákrok. Zuzana | 23.7.2023 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vrásky po čtyřicítce Já každé ráno piju kolagen a ten je na vrásky skvělý. Opravdu mi vyhladil pleť, vrásky nejsou tak hluboké a viditelné a pár kolegyň v práci se mě už ptalo, čím to je, že vypadám mladší :) Odpověď Bára | 25.7.2023 21:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vrásky po čtyřicítce Aha, tak díky za koment :) Je pravda, že teď se o kolagenu dost všude mluví i píše, ale říkala jsem si, že je to asi marketingový tah. Odpověď Zuzana | 29.7.2023 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Vrásky po čtyřicítce To ne, je fakt hodně účinný, alespoň teda ten, který kupuju já. Jde o za studena hydrolyzovaný mořský kolagen, který by měl být nejúčinnější na trhu. Jde o www.orcacollagen.cz Navíc můžete čerpat výhody, když si u nich zřídíte členství - slevu na kolagen, poštovné zadarmo, automatickou objednávku ... Odpověď Anka | 30.7.2023 12:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vrásky po čtyřicítce A co nějaká účinná kosmetika na vrásky? Z toho co jsem zatím zkusila se mi u ničeho nezdálo, že by to mělo nějaký výraznější efekt…
Odpověď Alena | 20.8.2023 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vrásky po čtyřicítce Taky pořád zkouším něco a zatím mi nic vyloženě nesedlo, tak budu ráda když se podělíte o vaši oblíbenou kosmetiku, nebo místo, kde ji rádi nakupujete :)
Odpověď |