Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Nová okna do nového domu

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  chMXh   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nová okna do nového domu - diskuze na toto téma
Dobrý den, s manželem si lepíme dům svépomocí a teď už jsme ve fázi, kdy by se dal přemýšlet o pořízení oken. Kdo mi poradíte s jejich výběrem? Jak vybrat kvalitní nová okna?

Mirek | 26.7.2023 06:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová okna do nového domu
Svépomocí, ale projekt máte ne? Ono se to dá už takhle řešit, že posíláte projekt a firma to spočítá a ozve se zpátky. Já si vybral pro výrobu a montáž oken firmu https://www.pksokna.cz/ Mají je v moderním designu a z kvalitního profilu. Za mě určitě velmi dobré.

Odpověď
JaneX | 28.7.2023 09:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová okna do nového domu
Dobrý den, my jsme okna vybírali prakticky hned při projektu. Ono se to podle toho totiž navrhuje a celkově zatepluje a tak dále. Takže jestli vybíráte až teď, tak se, obávám, je už trochu pozdě a musíte vzít něco, co se vám bude do toho domu hodit. :) No, my jsme rádi, že to máme za sebou. Teď nás už čeká jen vyklizení nemovitosti ve které jsme bydleli doteď a se https://www.chcivyklidit.cz/ se přestěhujeme. :)

Odpověď
Jana | 27.11.2024 11:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nová okna do nového domu
Dejte si více poptávek, pozorně si je srovnejte a koukejte co který výrobce nabízí. Na trhu je docela dost podvodníků, kteří lákají třeba na nízké ceny a podobně, ale ty okna jsou v závěru k ničemu, protože koupíte nějaká nekvalitní polská okna, a budete moct brzy zase řešit výměnu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné