Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 20. dubna 2026, svátek má Marcela, zítra Alexandra
Vyhledávání

Diskuse - Stavební materiál k rekonstrukci a stavbě

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  FGJGR   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Stavební materiál k rekonstrukci a stavbě - diskuze na toto téma
Prosím poraďte mi, kde se máme podívat s mužem po stavebním materiálu za rozumnou cenu? Kam se tak prosím nejlépe mrknout?

JaneX | 24.7.2023 12:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stavební materiál k rekonstrukci a stavbě
Hodně lidí zkouší třeba Polsko. Ale ono záleží na tom, jestli si to děláte sami nebo s firmou. Firma si většinou materiál zajistí sama. A je to tak lepší. Když jsme dělali s https://www.dumonline.cz/domy/projekty-bungalovu-na-klic projekt bungalou na klíč , tak jsem taky využili toho, že oni mají slevy za věrnost a vyšší odběry než my jako fyzické osoby, které přijdou do stavebnin. A navíc tomu rozumí o dost více než já.

Odpověď
Karel | 25.7.2023 03:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ono tohle chce opravdu velmi dobře promyslet a hlavně taky pohledat. Hele já jsem toho hodně kupoval online a objednával jsem si to i přímo na stavbu. Takže levněji a to ještě vlastně i s dopravou přímo na stavbu, takže a mě ideální varianta.

Odpověď
Jana | 26.7.2023 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Stavební materiál k rekonstrukci a stavbě
A kde jste to teda kupoval? Poradíte mi kam se po tom tak teda podívat?

Odpověď
Karel | 27.7.2023 06:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Stavební materiál k rekonstrukci a stavbě
Hele no určitě se mrkněte na stránky obchodu https://www.topkraft.cz/, tedy konkrétně na jejich eshop. Doporučím projet kompletně jejich sortiment, mají tam toho opravdu hodně a dle mého názoru i za slušné ceny.

Odpověď
Nela | 4.6.2025 08:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Po letech jsme se konečně pustili do kompletní rekonstrukce bytu a bylo jasné, že to bude začínat demolicí. Šlo hlavně o ruční bourání příček, obkladů a odstranění starých zárubní. Firmu jsem vybírala pečlivě, až jsem narazila na https://www.demoliceostrava.cz/ Jejich tým byl skvělý. Dochvilní, ochotní a hlavně šikovní. Demolice Ostrava u nás proběhla bez problémů, rychle a s minimálním zásahem do zbytku bytu. Byla jsem nadšená jejich pečlivostí a hlavně tím, že po sobě všechno uklidili. Takto si představuji profesionální přístup.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné