Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Školní batoh - výběr

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  AXkVA   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Školní batoh - výběr - diskuze na toto téma
Potřebovala bych vyměnit batoh klukovi, protože ten první co měl v první a druhé třídě už se tak nějak rozpadá. Jak mám vybrat dobrý školní batoh, který bude vypadat dobře a bude kvalitní? Aby taky něco vydržel teda myslím.

Tereza | 26.7.2023 02:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školní batoh - výběr
Taky jsem to řešila, protože co jsem koupila, tak to synovi moc dlouho nevydrželo. Ale ono je to tak tím jak s tím zacházel no... ale další jsem mu koupila už z kvalitní látky a prostě dobře ušitý. Vybrala jsem školní batoh od české značky, který je pevný.

Odpověď
Zuzana | 27.7.2023 19:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Školní batoh - výběr
Tak asi bych taky potřebovala něco takového vybrat. Poradíte mi teda kam se podívat?

Odpověď
Tereza | 28.7.2023 23:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Školní batoh - výběr
No určitě, já můžu doporučit školní batoh od Baagl. Já tam teda kupovala pro obě děti a musím říct že kvalita, pevná látka a prostě to vydrží. Batohy mají reflexní prvky a nevadí jim ani když zmoknou.

Odpověď
Emka | 30.7.2023 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školní batoh - výběr
Vybírám teď pro dceru do první třídy a přemýšlím jestli aktovku nebo batoh, chci něco kvalitního a něco co se jí bude i opravdu líbit a bude to ráda nosit, zatím mě nikde nic vyloženě neoslovilo, tak budu ráda za tipy :)

Odpověď
Galetta | 1.8.2023 08:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Školní batoh - výběr
Řeknu pár postřehů z praxe. U prvňáka a prostě celkově na prvním stupni kupujte fakt něco kvalitního. Jednak něco kvalitního, co dlouho vydrží, a pak i něco, co dobře podpoří záda. Ale stejně hlídejte, kolik si toho do školy bere a kolik ten batoh reálně váží. U středoškoláka, co máme doma tohle už neřešíme. Ten si teď objednal nový batoh na https://www.shoptio.cz/ a vůbec neřeší, co si o tom myslíme s manželem. :-D

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné