Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Darování jako přivýdělek

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  qPLTo   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Darování jako přivýdělek - diskuze na toto téma
Chodíte někdo darovat plasmu či cokoliv jiného? Přemýšlela jsem že bych chtěla udělat, někam přispět na dobrou věc, ale finančne nemůžu, tak jsem si říkala, že tohle by mohlo být dobré.

Dita | 12.8.2023 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování jako přivýdělek
Jo to je určitě super nápad. Z plasmy se dělají léky, které jsou potřebné pro nemocné. Plasma je velmi vzácná, takže určitě do toho běž.. Já daruji jednou do měsíce v carapalsma na Praze 1.

Odpověď
Marta | 22.8.2023 14:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Darování jako přivýdělek
Potřebuješ na to něco speciálního? Tu nemám daleko od sebe, to by bylo dobrý. Nevím moc jak to chodí teda, nidky jsem nidke nebyla.

Odpověď
Dita | 24.8.2023 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Darování jako přivýdělek
Podívej se tady https://www.caraplasma.cz/, zaregistruješ se na stránkách, pak se zastavíš na kliniku, tam ti udělají vyšetření a následně jdeš, pokud je vše ok na odběr, vyhraď si tak hoďku a něco. Po odběru se domluvíte jeslti budeš chtít náhradu ve formě peněz, nebo jen volno v práci- pak si to můžeš oděčíst na daních, pokud nevezmeš penízky. Dáš si něco dobrého sladkého a můžeš jít domů. :)

Odpověď
KarlaW | 17.12.2023 16:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování jako přivýdělek
Darovat buď chceš, nebo nechceš. Podle mě tam nic jiného mezi tím není. A jako kvůli penězům bych to asi nedělala. I když jsem študovala škola pro cizince https://www.parklane-is.cz/cs/ tak jsem neměla moc peněz, ale prostě bych si nikdy nenechala vzít kus sebe za peníze. A to dávám krev pravidelně. Ale dělám to proto, že chci.

Odpověď
Martina | 24.7.2024 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Darování jako přivýdělek
Ahoj holky, já bych chtěla jít darovat vajíčka. Samozřejmě můj prvotní záměr není finanční přilepšení, ráda bych tímto způsobem někomu pomohla, ale peněžitá kompenzace je za to docela vysoká a takové peníze navíc se vždycky hodí. Ale proč sem píšu, vybírám si kliniku a zajímaly by mě nějaké vaše osobní zkušenosti, kde jste se cítily dobře a kde jsou kvalitní doktoři? Už s tím nechci dlouho otálet a chci udělat první krok a objednat se někam na konzultaci.

Odpověď
Dara | 25.7.2024 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, zkus se objednat na konzultaci na kliniku ve Zlíně. Tam určitě neuděláš chybu. Je to nejlepší klinika u nás po všech stránkách a mají super kompenzační program, za darování dávají až 33 000 Kč.

Odpověď
Simona | 27.8.2024 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já ten Zlín taky můžu doporučit, už jsem tam byla darovat poněkolikáté. Tady máš kdyžtak všechno infoh ttps://www.ivf-zlin.cz/darovani-vajicek co musíš splňovat jako vhodná dárkyně, jak to probíhá a tak :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné