Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Pojištění majetku a nemovitosti

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  kNKRV   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Pojištění majetku a nemovitosti - diskuze na toto téma
Dobrý den, budete někdo tak hodný a poradíte mi prosím s vyřízením výhodného pojištění majetku a nemovitosti?

Galetta | 22.8.2023 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pojištění majetku a nemovitosti
Ideálně bych to řešil přes pojišťovacího agenta. Ten se v tom pohybuje a ví, která pojišťovna pro vás bude nejlepší. Ale samozřejmě můžete i vy pročítat tabulky. Nám tenhle postup doporučila firma na projekt dřevostavby https://www.dumonline.cz/domy/drevostavby a jsme teda maximálně spokojení. Máme pojištěnou jak domácnost, tak nemovitost a máme hlavně klid a jistotu stabilní pojišťovny. :)

Odpověď
Žaneta | 23.8.2023 22:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pojištění majetku a nemovitosti
Když jsem řešila pojištění a to vlastně ne jen pojištění majetku, tak jsem se podívala na online porovnávač pojištění, kde se mi povedlo vlastně už několikrát sehnat pojištění o dost výhodněji, než když jsem zkoušela jít přímo na pojišťovnu.

Odpověď
Iveta | 25.8.2023 03:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Pojištění majetku a nemovitosti
Řekněte mi prosím na jaký online srovnávač pojištění bych se mohla podívat? Se kterým teda máte zkušenost?

Odpověď
Žaneta | 26.8.2023 12:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Pojištění majetku a nemovitosti
Já mám zkušenost s online srovnávačem pojištění https://www.klik.cz/ Tam můžete najít pojištění o desítky procent levněji a hlavně si porovnáte nabídky všech pojišťoven na jednom místě. Hodně se to vyplatí, protože na tom můžete dost ušetřit.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné