| Přikrmování kojeneckým mlékem - diskuze na toto téma |
Dobrý den, můj syn má 3 měsíce a moje mlíko mu nestačí. Doktorka nám doporučila přikrmovat, ale nevím jaké kojenecké mléko koupit, poradíte? Julie | 25.8.2023 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přikrmování kojeneckým mlékemKupte Sunar - má nejlepší recepturu, na trhu je dlouho a všechny mlíčka mají výborná. Odpověď Zdenka | 26.8.2023 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přikrmování kojeneckým mlékemJá kupuju tento Sunar Premium www.mall.cz/detska-mleka-standardni-0/sunar-premium-1-pocatecni-kojenecke-mleko-6x-700g Malý je po něm spokojený, netrápí nás bolení bříška, prostě mu mlíčko sedlo. Odpověď Edita | 28.8.2023 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přikrmování kojeneckým mlékemMůžu potvrdit - taky ho kupujeme. Dcerka roste jak má, nic ji netrápí a dobře spinká. Jsem klidná, i když nekojím, protože dostává to nejlepší. Odpověď Katka | 30.8.2023 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přikrmování kojeneckým mlékemHolky, děkuji za napsané :) Je pravda, že když jsem procházela různé diskuze, maminky si Sunar chválí a děti jsou po něm spokojené. Hned jsem ho objednala, snad bude malému chutnat :) Odpověď |