| Prsní vložky - diskuze na toto téma |
Ahoj, rodím letos poprvé a skládám si svoji první výbavičku do porodnice. Už mám pořizeno na rady ostatních poporodní vložky, dětskou chůvičku, koupací lehátko do vany a spoustu jiných věcí. Stále nemám ty prsní vložky.Slyšela jsem, že se bez nich neobejdu.Některe mají i prý nálepku aby to drželo a drží to doopravdy? Hrozně se těším. Už aby to malé bylo s námi. Děkuji všm za vaše drahocenné rady. kveta4444 | 28.8.2023 08:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prsní vložkyAhoj nastavajci maminko, me dceri se osvedcily ty s tim nalepovacim paskem, protoze to pak pry dobre drzelo a pak to plnilo ten ucel. Ona kupovala nejake na Mudrlife, tak se podivej tam. Rikala, ze tam nakoupila vice ruznych veci a byla spokojena, tak urcite i ty tam neco vyberes :) Odpověď Hanka Z. | 28.8.2023 18:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Prsní vložkyAhoj paní Květo, rozhodla jsem se to zkusit a dala jsem na Vaši radu a budu je v blízké době odtam objednávat. Zatím asi zkusím to nejmenší balení projistotu. Koukala jsem, že je tam více možnosti doručení, což je fajn :) Moc Vám děkuji :) Odpověď Kristýna | 10.12.2024 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prsní vložkyAhoj, vím, že se to tady už řešilo, ale ráda bych ještě víc názorů. Jaké prsní vložky byste doporučily? Dostala jsem tip na Bella Mamma a na otoky prý skvěle fungují gelové polštářky Lansinoh TheraPearl, ale ráda bych slyšela, co ještě používáte a co vám vyhovovalo. Díky moc! Odpověď Galetta | 20.1.2026 07:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Prsní vložkyAhoj holky, chci se zeptat, praly jste ty vložky nebo tak něco? Někdo pere, někdo nepere. Tak vlastně moc nevím, jestli ano nebo ne. Je mi jasné, že na to nepoužiju třeba parfémy do pračky od https://www.vonaveprani.cz/parfemy-na-prani/ . A když prát, tak normálně v pračce? Nebo to stačí jen přemáchnout v teplé vodě? Díky za rady. Odpověď |