| Stavba posedu v lese - diskuze na toto téma |
Zdravím, zvažujeme prosím stavbu posedu s manželem. Ale já mám pořád v hlavě nějaký lepší posed, který by byl prostornější, aby se tam dalo i nocovat. Jak něco takového postavit? Adam Kopečný | 9.9.2023 12:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Stavba posedu v leseStavba posedu je super věc, pokud chcete dělat klasický posed z kuláčů. Jestli chcete něco už většího a lepšího, tak já jsem narazil na firmu, která nabízí luxusní velké posedy, ve kterých můžete klidně i nocovat. Odpověď Andrea | 10.9.2023 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Stavba posedu v leseJak vypadá ten luxusní velký posed, na který jste narazil? Já bych právě chtěl pořídit něco pořádného, ale tady na to co říkáte jsem ještě teda nenarazil... Odpověď Adam Kopečný | 12.9.2023 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Stavba posedu v leseOno jich ta firma nabízí víc, takže si můžete vybrat podle toho co se vám bude nejvíc líbit. Doporučím se podívat na https://www.kupsiposed.cz/ Je to velké, prostorné a stabilní. Oni to vlastně do země dají na takové velké vruty, takže to prostě festovně drží, ale přes to je to vždy kompletně rozebratelné. Odpověď |