| Umělé oplodnění - diskuze na toto téma |
Ahoj maminy, mám dotaz... slíbila jsem kamarádce, která musí podstoupit umělé oplodnění, že se zeptám a zkusím podle vašich zkušeností zjistit, na kterou kliniku je nejvhodnější se obrátit. Poprosila bych o názory jenom těch, co s tím mají zkušenosti :) Dani | 1.12.2023 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníUžíváte někdo nějaké doplňky stravy na podporu plodnosti? Chtěla bych to vyzkoušet, moc děkuju za zkušenosti.
Odpověď Katka | 2.12.2023 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Umělé oplodněníJá můžu doporučit vitamíny Venira podpora plodnosti, má přírodní složení a je to opravdu účinná kombinace ;)
Odpověď Kristýna | 8.9.2024 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Umělé oplodněníHolky a máte nějakou dobrou zkušenost i s doplňky stravy na podporu plodnosti vyloženě pro muže? Co jsem tak našla, tak by měla být dobrá Maca, ale zatím jsem nenašla nic čistě zaměřené jen na muže. Odpověď Míša | 22.9.2024 11:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Umělé oplodněníZkus se podívat na tento https://www.reproman.cz/. Já jsem s mým současným manželem dlouho nemohla otěhotnět, ale mám už dítě z předchozího vztahu, takže jsem tak nějak tušila, že bude problém u něj. Už jsme byli rozhodnutí jít cestou umělého oplodnění, tak jsme se obrátili na kliniku IVF ve Zlíně a po vstupních vyšetřeních se zjistilo, že manžel má pomalé spermie a v tom je ten problém. Doporučili nám pro něj tady ty tabletky, protože je to přímo jejich produkt a vyvinuli je tam a světe div se, za půl roku jsem byla těhotná a přirozenou cestou :-) Tabletky mají spoustu příznivých účinků, ale mimo jiné to právě podporuje tvorbu a kvalitu spermatu. Odpověď Lili | 16.4.2024 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníZdravím, já jsem před dvěma lety podstoupila úspěšnou léčbu IVF na klinice https://www.ivf-zlin.cz. Nyní s manželem zvažujeme, zda mít druhé druhé dítě a pokud do toho půjdeme, tak jedině tady. Jde o kliniku, která má nejvyšší procentuální úspěšnost léčby a je uznávána i v zahraničí. Navíc při řešení takto choulostivého problému je potřeba, aby měl pár pomoc v příjemné a přátelské prostředí, které tato klinika určitě má. Odpověď Karolína | 10.1.2025 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníAhoj, jsem ráda, že jsem na tuhle diskuzi narazila, protože mohu také doporučit reproman a stejnou kliniku - profesionální přístup, klidná lokalita, lidský přístup, profíci a zadařilo se. Na IVF mohu jen doporučit. Odpověď Jarka | 30.7.2025 17:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníAhoj maminy, mám dotaz... slíbila jsem kamarádce, která musí podstoupit umělé oplodnění, že se zeptám a zkusím podle vašich zkušeností zjistit, na kterou kliniku je nejvhodnější se obrátit. Poprosila bych o názory jenom těch, co s tím mají zkušenosti :) Kamarádka je teď dost ve stresu, pořád přemýšlí a nespí… Tak jí zkouším pomáhat, jak můžu. Doporučila jsem jí i trochu přírodní podpory na zklidnění – třeba Krupa Kratom z https://www.adamkrupa.cz/, mně osobně v těžkých chvílích hodně pomohl. :) Odpověď Marie85 | 4.2.2026 21:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníKliniku jsme vybirali po spatne zkusenosti jinde a nakonec jsme sli do Repromedy. Hodne se nam libilo, ze resili oba partnery a snazili se opravdu prijit na to, proc se to predtim nedarilo, ne jen automaticky opakovat dalsi pokusy.
Taky mluvili otevrene o tom, ze existuji ruzne podpurne metody a vysetreni, ktere muzou lecbu pomoct posunout dal a zvysit sanci na uspech. Vsechno nam vysvetlili lidsky a srozumitelne, clovek mel pocit, ze v tom neni jen „cislo v poradi“. Odpověď Klára | 18.3.2026 09:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Umělé oplodněníDlouho jsem měla nepravidelný cyklus a začala jsem to víc řešit ve chvíli, kdy jsme začali přemýšlet o miminku. Proto jsem si pořídila https://www.armodd.cz/armodd-roundz-7-gps-stribrna/ z e shopu armodd.cz. Hodinky mi pomáhají sledovat menstruační cyklus a odhadují i ovulaci, což je pro mě hodně důležité. Díky tomu mám aspoň nějaký přehled o tom, kdy jsou plodné dny. Zároveň sledují i další věci jako spánek nebo aktivitu, takže jsem si začala víc hlídat režim. Přijde mi, že se mi cyklus postupně trochu srovnává. AI funkci tam mají, ale využívám ji spíš minimálně. Hlavní přínos vidím právě v tom sledování cyklu a celkovém přehledu. Odpověď |