Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Poporodní kila

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  DmSNf   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Poporodní kila - diskuze na toto téma
Maminky, jak se vám podařilo shodit kila, která jste nabrala v těhu? Hele, pro všechny, já už nekojím :D Takže jsem přistupna jakékoli metodě :D :D :D Ale neee, teď vážně... Uvažuju nad dietou ketodiet. Máte s ní některá zkušenost?

Galetta | 8.9.2023 08:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poporodní kila
Jak to šlo, tak jsem se co nejvíc hýbala, běhala, chodila do fitka a cvičila doma. :) Prostě se s tím snažila něco dělat. :) Jako diety jsou fajn, ale stejně vás ten pohyb nemine. Ketodietu jsem nezkoušela, protože z ní mám docela respekt. Ale je fajn si třeba dávkovat jídlo. Nicméně stejně jsem si pak zaplatila plazmalifting na klinice https://www.mybestcare.cz/plazmalifting/ a celé jsem to trochu cheatla :D

Odpověď
Tatranka | 29.11.2023 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Poporodní kila
Já jsem to teda nikdy moc neřešila. Prostě jsem si řekla, že po dětech se ta postava změní a tomu tak nějak i přizpůsobila módu. Hodně se mi líbí oblečení a vyšívání na textil od https://www.fanswear.cz/vysivani-textilu/ tak teď nosím takové ty volnější střihy. I když jako do fitka čas od času zajdu. Ale že bych to nějak hrotila, tak to teda fakt ne. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné