| Odličovací gel na make-up, který nevysušuje - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte. i dobrý odličovací gel na make-up, který nevysušuje pleť? Jaká značka se Vám osvědčila? Martina | 7.9.2023 10:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Odličovací gel na make-up, který nevysušujeJá jsem teď hrozně spokojená s tímto od Astrid www.alza.cz/maxi/astrid-hyaluron-cistici-micelarni-gel-200-ml-d7674280.htm Peť pak nemám vůbec vysušenou, naopak je krásně vláčná, hydratovaná a vyplá. Za mě je to fakt super gel za minimální peníze. Odpověď Vanda | 10.9.2023 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Odličovací gel na make-up, který nevysušujeHolky, já kosmetiku Astrid kupuju roky a za mě taky velká spokojenost. Kosmetika je skvělá, účinná na vrásky a hlavně za ty peníze je opravdu vynikající. Odpověď Kamila | 6.1.2024 05:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Odličovací gel na make-up, který nevysušujeZdravím, mně na odličování nejvíc sedí čistící pěna z https://petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/odliceni-cisteni/hloubkove-cisteni-pleti/ , po které mám pleť příjemnou na dotek a vůbec ne vysušenou. Navíc se postará i o hloubkové čištění pleti, takže mi zmizely z obličeje póry a začervenání :-) . Takže už nemusím používat make-up, a to se pleti taky určitě ulevilo. Odpověď |