| Posílení imunity - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, poradíte prosím jak posílit imunitu? Každou chvilku jsem nemocná a už bych potřebovala normálně fungovat. Martina | 3.12.2023 16:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityZdravím, mě na podobné problémy skvěle zafungovaly probiotika, konkrétně tyto www.simplebiotix.cz Jde o kapsle rozdělené na den a noc, každé v sobě mají trochu jiné účinné látky. Teď mám za sebou 3 měsíční kúru a cítím se fakt skvěle - nic na mě neleze, zlepšilo se mi zažívání, mám víc energie, prostě samá pozitiva. Odpověď Eliška | 5.12.2023 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posílení imunityMoc díky za doporučení na probiotika - procházela jsem různé diskuze a ženský si je moc chválí, takže je jdu hned objednat :) Odpověď Stáňa | 7.12.2023 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posílení imunityHolky, taky tyto probiotika objednám - pro mě i pro moji mamku pod stromeček. Mají fakt super recenze a všichni si Simplebiotix moc chválí. Odpověď Šárka | 5.12.2023 18:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posílení imunityDobrý den, na oslabenou imunitu mi dobře funguje doplněk stravy od Wecare, který obsahuje mnoho vitamínů, minerálů a účinných extraktů z bylinek, které účinně podpoří obranyschopnost celého organismu. Jde o prášek, který si každý den rozmíchám ve vodě a vypiju, pohodlně se užívá, vyhovuje mi více než tabletky.
Odpověď |