| Soukromá školka v Praze - diskuze na toto téma |
Maminky, máte doporučení na soukromou školku v Praze, kde by se děti už v tomto věku seznamovaly s angličtinou? Budu ráda za tipy :) Erika | 7.12.2023 10:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka v PrazeZdravím, taky o tom uvažuju - jsem zvědavá, s jakou školkou mají maminky dobrou zkušenost. Odpověď Katka | 10.12.2023 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Soukromá školka v PrazeMě dcerka chodí do této školky www.skolkylabut.cz/skolky-a-jesle/trojska-labut a moc se jí tam líbí. Navíc angličtinu používají i při běžných denních činnostech a je tam vždy i rodilý mluvčí. Odpověď Majka | 13.12.2023 10:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Soukromá školka v PrazeMoje kamarádka má v této školce dcerku a moc ji chválí! Já mám teď 2 letou dcerku a příští rok bych ji do této školky určitě chtěla taky dát. Za mě je velké plus angličtina, to, že jsou děti v menších skupinkách, takže na ně mají učitelky čas a taky velký výběr kroužků. Odpověď Galetta | 5.12.2024 09:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Soukromá školka v PrazeVzhledem k tomu, jak podhodnocené jsou státní školky a jaká úroveň tam panuje, tak si myslím, že se prostě budou čím dál tím častěji objevovat soukromé školky. Ostatně možnosti otevření tady jsou. Existují i věci jako modulové školky od https://www.cubecont.cz/skoly-a-skoly/ což jsou vlastně už připravené moduly, které jsou uzpůsobené tomu, aby tam probíhala výchova dětí. :) Odpověď |