Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Kloubní výživa

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  WoTOR   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kloubní výživa - diskuze na toto téma
Milé mamky, mám na vás dotaz... Jak se tváříte na kloubní výživu Alavis? Užíváte ji? Nebo užíváte jinou? A jakou? Podělte se prosím o vaše zkušenosti, děkuji moc!

Vejplachová | 27.7.2018 18:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
S dovolením se vložím do diskuze.. ráda bych nějaký doplněk abych doplnila chybějící vitamin D v těle a našla jsem na internetu tohle www.vigantolvit.cz/ užívá někdo?

Odpověď
Zuzana | 22.8.2018 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
Taky by mě zajímalo. Už 3 roky mě bolí vždycky na podzim a přes zimu kloub v rameni. Za tu dobu mně nepomohlo nic. Taky uvažuju že vyzkouším výživu pro koně.

Odpověď
Verča | 23.8.2018 20:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kloubní výživa
Na klouby vyzkoušej www.alavis.cz/cs/pece-o-klouby/42-alavis-triple-blend.html je teda pro koně, tak se nelekni, ale neobsahuje nic, co by ti mohlo ublížit a opravdu pomáhá.

Odpověď
Karla05 | 19.9.2018 13:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kloubní výživa
Taky používám na klouby Alavis, a je vážně super. Tchýni bolel loket tak jsem ji ho taky koupila a říkala, že bolest odezněla.

Odpověď
Tamara | 2.12.2018 10:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kloubní výživa
Nevíš náhodou, jak to je s možností užití u dospívajících dětí - sportovců? Můžou taky?

Odpověď
Lenka | 30.9.2018 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
fascinující je to, že je to čistě z přírodních látek, to v dnešní době kdejaký přípravek v sobě má

Odpověď
gabka | 10.10.2018 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
za sebe mohu jedině doporučit, chut je hořká podle všeho díky jablečnému pektinu…kone to maji radi :) a já to vydržím, když vidim zlepšení ...tak za měsíc dva, by si taky mohla pozorovat výsledky

Odpověď
Zuzka | 27.10.2018 23:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jaj, to máš jako pokaždé přes zimu? Čím to může být? Na příčinu jsi zatím nepřišla? Ale jinak ten Alavis je skvělá volba, to se musí nechat!

Odpověď
Soňa | 2.12.2018 10:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě ten https://www.alavis.cz/cs/ zkus... Jako pokud už máš problémy tak dlouho, tak ten Alavis ti vážně od bolesti uleví. Uvidíš... Pak sem napiš, jak ti zabral :)

Odpověď
Markéta Černá | 18.5.2021 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, o výživě pro koně jsem slyšela, tchán to bere a prý to pomáhá. Taky prý pomáhají přístroje od biomagu, tady o tom něco je https://www.biomag.cz/bolesti-kloubu/

Odpověď
Pekaříková | 28.9.2018 14:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
Dobrý den, já mám s tobolkami vigantolvit velmi dobrou zkušenost, osobně jsem spokojená

Odpověď
Lenka | 30.9.2018 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
právě, že ty mě nepomáhaly, tak jsem přešla na TripleBlend od Alavisu a ten mi zabral

Odpověď
Vejplachová | 1.10.2018 08:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Pekaříková: Kolikrát denně ho berete prosímvás? a cítíte se lépe když berete ten doplněk?

Odpověď
Lenka | 30.9.2018 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
ano, já užívala dříve alavis a velice mi pomohl, kdo ví, kde bych bez něj dnes byla

Odpověď
Elena | 25.10.2018 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak on je fakt super v tom, že prostě zabere. Na rozdíl od ostatní kloubní výživy, která je svým složením spíš jako gumoví medvídci, no. Jinak ale - kde ten Alavis kupujete? V lékárně nebo ho berete u nich na webu https://www.alavis.cz/cs/?

Odpověď
Amáka | 9.11.2018 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, já dostala Alavis jako dárek od mé mamky. Je super, že se člověk po něm cítí lépe a kouby ho nebolí. A byla jsem mile překvapená, že se mi zlepšili vlasy a nehty. Kupuji ho přes internet.

Odpověď
Nikola | 24.11.2018 19:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prosím tě, a jak se užívá?

Odpověď
Eva | 1.12.2018 12:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa
Alvis je za mě číslo jedna. Nic účinějšího jsem neměla. Aktivně sportuju a stárnu.

Odpověď
Edita | 1.12.2018 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Alavis je skvělý fakt na všechno, beru ho, protože aktivně sportuji a občas mě bolívaly klouby. Od té doby zlepšení o 100%. A jako bonus, jak tu píší holky, nehty i vlasy mám krásně pevné.

Odpověď
Markéta | 2.12.2018 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Edit, a jaká Alavis to přesně a jak se užívá?

Odpověď
Anča | 3.12.2018 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
Ahoj, tak s touto kloubní výživou teda zkušenosti nemám... Ale mám zkušenosti s mořským kolagenem Collalloc https://www.collalloc.com/cs. Ten je na ty klouby taky výborný a krom toho je taky skvělý na výživu vlasů, nehtů, ale i na zlepšení pleti. Myslím, že tohle řešení by pro ženy bylo vhodnější.

Odpověď
Tom | 11.1.2019 15:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nebyl náhodou někdo z vás na operaci kolene? jak moc to po operaci bolí? a dalo by se to vydržet i bez prášků od bolesti?

Odpověď
Jiri | 13.1.2019 13:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem byl na operaci kolene a abych nemusel do sebe cpát prášky od bolesti, využil jsem nové metody pumpičky, která přes katetr pumpuje analgetikum přímo do rány, takže mne nic nebolelo.

Odpověď
Tom | 15.1.2019 10:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Co pro to musím udělat, abych měl také takovou pumpičku? platí se to? kolik to případně stojí?

Odpověď
Jiri | 16.1.2019 13:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Stačí zajít do jakékoliv lékárny, kde to objednáte, zaplatíte 4 tisíce korun a lékárna to doručí přímo do nemocnice, kterou uvedete.

Odpověď
Jitka | 10.6.2019 19:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa
Nemáte prosím některá vyzkoušené něco na růstové bolesti kloubů u dětí? Naše dcerka opravdu hodně trpí, v noci nemůže chuderka ani spát…

Odpověď
Erika | 11.6.2019 09:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa
Tak to je mi líto, naše dcerka to měla stejné, lítala jsem s ní po doktorech, a všude jsem jen slyšela, že to přejde, že to jsou právě ony růstové bolesti, v lékárně jsem pak koupila Perozin krém, a konečně se mohla v klidu vyspat.

Odpověď
Jitka | 12.6.2019 22:41 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa
Opravdu? A kde bych ho mohla koupit? Kolik to tak stojí?

Odpověď
Erika | 13.6.2019 10:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kloubní výživa
Já jsem ho kupovala za nějaké dvě stovky přes eshop lékárny www.gigalekarna.cz/produkt/perozin-krem-100ml/

Odpověď
Julie | 21.5.2020 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
Mám kamarádku, která se zajímá o alternativní způsoby léčby. Chtěla jsem po ní radu ohledně kloubů a svalů, abych si je posílila a zregenerovala. Doporučila https://www.foxylife.cz/produkty/kategorie/msm-350-g.htm.

Odpověď
Marie | 23.5.2020 16:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
Namáhate klouby nějak hodně, třeba sportem?

Odpověď
Julie | 25.5.2020 18:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jsem docela akční, ráda běhám, chodím cvičit do fitka, takže jsem potřebovala přírodní přípravek, ale účinný.

Odpověď
Marie | 27.5.2020 06:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
No každopádně ho budu určitě užívat, jsem moc zvědavá na výsledek.

Odpověď
Mariana | 29.5.2020 08:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
Všimla jsem si informace, že MSM rovněž pomáhá ke normalizaci pleti a kvality nehtů a vlasů. Tak to jsem nevěděla.

Odpověď
Alice | 27.7.2020 07:23 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
Ahoj, já osobně zatím neužívám žádnou kloubní výživu, ale mamka má problémy s koleny, tak jsem jí objednala wobenzym z www.testino.cz/wobenzym . Pořád jsou na něj reklamy, jak je skvělý, tak ho chtěla vyzkoušet. Užívá ho už skoro měsíc a cítí se prý lépe.

Odpověď
Dominika | 17.11.2020 02:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
Pro tátu, který má už hodně problémů, hledám kvalitní výživu na klouby, která by mu pomohla. Poradíte mi prosím někdo hlavně s osobní zkušeností, co mu opravdu pomohlo? co by k něčemu bylo?

Odpověď
Martina | 20.11.2020 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To se přiznám, že jsem rovnou řešila s ortopedem, který mi hned dokázal doporučit výživu na klouby, která má opravdu nějaký smysl a nejsou to jen vyhozené peníze

Odpověď
Dominika | 23.11.2020 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ortoped vám doporučil vhodný doplněk stravy na klouby? můžete mi prozradit jaký prosím?

Odpověď
Martina | 24.11.2020 21:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jasně, ortoped mi doporučil výživu na klouby https://www.enerex-vitaminy.cz/slachy-a-klouby/19-joint-rx-628557371802.html Díky ní jsem cítila velké zlepšení a to jen po pár týdnů po tom, co jsem začala prášky užívat

Odpověď
Iveta | 25.4.2022 18:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
Můžete mi někdo poradit, co bych měla dělat pokud mi dlouhodobě nepomáhají doplňky stravy na bolesti kloubů? Co dělat, abych mohla normálně pohodlně fungovat a hýbat se?

Odpověď
Radka | 26.4.2022 22:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Také jsem to tak měla, že mi dlouhodobě nic moc nezabíralo na klouby, a tak jsem se vydala jinou cestou. Koupila jsem si domů biolampu, která při pravidelném používání dokáže pomáhat od bolesti kloubů. Sama ji teď pravidelně používám a už se zase mohu svobodně pohybovat bez bolestí.

Odpověď
Iveta | 27.4.2022 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Za jakou dobu jste při pravidelném používání biolampy cítila úleva?

Odpověď
Iveta | 27.4.2022 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
úlevu*

Odpověď
Radka | 28.4.2022 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Když se nad tím zamyslím, tak jsem velkou úlevu cítila během asi dvou týdnů pravidelného používání. Pokud by jste se o tom chtěla dozvědět trochu víc, tak se zkuste podívat na https://www.kingrayshop.cz/p/p-biolampa-stimlight-4-farby-plus-infra

Odpověď
Martina | 4.11.2025 20:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kloubní výživa
Hledala jsem způsob, jak se donutit k pravidelnému pohybu. Práce u počítače mi dává zabrat a večer mě bolí klouby i záda. Koupila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-8-pro-gps-titanova-s-kovovym-reminkem/ a musím říct, že to byla skvělá volba. Hodinky mě upozorní, když se dlouho nehýbu, a vše zaznamenávají do aplikace. Mám přehled o tom, kolik času jsem byla aktivní a jak se zlepšuji. Díky tomu se mi pohyb stal přirozenou součástí dne a tělo mi to vrací – cítím se mnohem lépe.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné