Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 06. května 2026, svátek má Radoslav, zítra Stanislav
Vyhledávání

Diskuse - Vypadávání vlasů- transplantace?

Vložení příspěvku
Předmět:
Vaše jméno: (povinný údaj) Váš e-mail:
Text:(Zbývá: 1000 znaků - povinný údaj)
 Opište následující text (kvůli zneužití):  SMjDF   
hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vypadávání vlasů- transplantace? - diskuze na toto téma
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda nemá někdo zkušenosti s transplantací vlasů? Bohužel už jsem vyzkoušela všechno od návštěv dr, přes vodičky, šampony nebo doplňky stravy. Bez efektu. A jelikož mě to už velmi dlouho trápí a ubírá mi to na sebevědomí, napadlo mě toto, ale nikdo z mého okolí s tím zkušenosti nemá.

Saska | 11.12.2023 18:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vypadávání vlasů- transplantace?
Osobně ne, ale kamarád na tom byl. On se teda s tím pral hrozně dlouho, ale hodně mu to ubíralo právě na sebevědomí. Měl hodně velké kouty a vlasy mu začali ustupovat čím dál víc. Byl teda přes NewHair v Turecku. Měl to zaplacené všechno dohromady s letenkami, ubytováním, delegátkou, osobním řidičem i s celkovým zákrokem a vyšetřením. Byl tam tři dny, teď není poznat že někdy někde byl. :)

Odpověď
Lisa | 18.12.2023 11:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vypadávání vlasů- transplantace?
Díky! Ani jsem nedoufala, že se někdo zve. Prosím Vás a jak se tam dorozuměl? Já se toho právě bojím, abych nenatrefila třeba na špatnou kliniku. A neodvezla si ještě větší problém. Některé diskuze co jsem četla byly hrůzu nahánějící.

Odpověď
Saska | 22.12.2023 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vypadávání vlasů- transplantace?
Vůbec se nemáte čeho bát, společnost pracuje pouze s ověřenou klinikou, kteoru vyzkoušel sám pan majitel, My jsme si o tom také hodně zjišťovali. Můžete se podívat tady na stránky https://newhair.cz/transplantace-vlasu-u-zen/ a případně si i domluvit konzultaci zdarma a uvidíte jaký z toho budete mít pocit. Jinak vše vyřizovala delegátka Natálka. :) Takže není třeba se bát ani jazykové bariéry.

Odpověď
Valerie | 11.2.2024 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mě začaly vypadávat vlasy, kdy jsem nevěděla co s tím. Vitamíny jsem si je dala dokupy a pak si je nechala zahustit a prodloužit.

Odpověď
Katka | 23.2.2024 21:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde jsi byla na prodloužení? Dělala ti to tvá kadeřnice?

Odpověď
Valerie | 28.2.2024 13:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vypadávání vlasů- transplantace?
Já jsem byla v vlasy-k-prodlouzeni. Koupila jsem si tam vlasy a rovnou mi je i prodloužili.

Odpověď
Mimi | 28.2.2024 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já s tím taky měla problém a nepomáhalo mi nic, vyřešili to až na https://www.clinicalhair.cz/ moc je doporučuju ;-)

Odpověď
Pavla | 17.11.2024 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A jaké vitamíny vám pomohly? Osvědčilo se vám něco co zaručeně funguje?

Odpověď
Kája | 22.11.2024 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já užívám tyhle https://www.bodybe.cz/p/hair-gummies-raspberry/ obsahují velké množství biotinu a hodně vitamínů a minerálů, právě pro zdravé vlasy, pleť a nehty. Zkusila jsem toho hodně, ale tohle je první doplněk se kterým opravdu vidím velké výsledky :-)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné